В УЖГОРОДІ БУДЕ ВІДКРИТО ФРОНТ ЗМІН

2 червня в Ужгороді відбудеться презентація Закарпатського обласного осередку “Фронту змін”, організації створеної за ініціативи Арсенія Яценюка.

 

В основі створення Ініціативи "Фронт Змін" – 17 першочергових завдань. Серед найголовніших викликів: збереження демократії в Україні, подолання економічної кризи, створення національної ідеї, становлення національного капіталу, земельні відносини, формування політичної нації та зміна політичної еліти в Україні. Арсеній Яценюк переконаний, що ці виклики мусять об’єднати та мобілізувати всіх громадян України.
"Після моїх поїздок по регіонах та зустрічей з людьми я відчув суспільний запит на новий формат. Вже є ініціативні групи в багатьох областях і я буду рухатися далі. Я впевнений, що результатом Ініціативи "Фронт Змін" буде партія, збудована знизу", – зазначає Арсеній Яценюк.
Детально з програмними засадами Ініціативи "Фронт Змін" можна ознайомитися на сайті: www.frontzmin.org.
Координатором Закарпатського обласного осередку “Фронту змін” є Роберт Бровді.

Презентація Закарпатської обласної організації ВГО "Фронт Змін", в якій візьме участь Арсеній Яценюк, відбудеться у вівторок, 2 червня о 10:00 за адресою: м.Ужгород, Київська набережна, 3 (зал ресторану “Дельфін”).
Брифінг для ЗМІ відбудеться за адресою: пл. Ш.Петефі, 4 (у “Білому залі” готелю “Олд Континент”). Початок об 11:10.

Акредитація ЗМІ за телефонами прес-клубу: 612479
Контактна особа: Ганнуся Тарканій.

Про умови приєднання до Ініціативи можна дізнатися за телефоном гарячої лінії: (097) 555-55-15, та 8(0312) 615-777 або в обласному офісі ВГО "Фронт Змін", що розташований за адресою: м. Ужгород, пл. Ш.Петефі, 5.

Довідка:
Ініціатива Арсенія Яценюка "Фронт Змін"
"Гаряча лінія": (044) 461-01-17
Веб-сайт: www.frontzmin.org
Ел. пошта: [email protected]

Поштова адреса: Ініціатива Арсенія Яценюка "Фронт змін",
вул. Верхній Вал, 4в, м.Київ, 04071

 

01 червня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів