Арсеній Яценюк відкрив в Ужгороді Фронт Змін

2 червня в Ужгороді відбулася презентація Закарпатського обласного осередку Ініціативи Арсенія Яценюка "Фронт Змін". Представити регіональну структуру та її новообраного керівника приїхав сам лідер організації.

 

Керівником організації в області рада ГО "Фронт змін" обрала підприємця Роберта Бровді. Офіційно осередок працює трохи більше місяця, відкрито також громадську приймальню на пл. Шандора Петефі в Ужгороді. Представляючи керівництво "Фронту Змін" на Закарпатті Арсеній Яценюк підкреслив, що приїхав в область, аби сформувати сильну команду.
В основі створення Ініціативи "Фронт Змін" – 17 першочергових завдань. Серед найголовніших викликів: збереження демократії в Україні, подолання економічної кризи, створення національної ідеї, становлення національного капіталу, земельні відносини, формування політичної нації та зміна політичної еліти в Україні. Арсеній Яценюк переконаний, що ці виклики мусять об’єднати та мобілізувати всіх громадян України.
Відповідаючи на запитання журналістів на брифінгу, політик зауважив, що "Фронт Змін" – це громадська організація, яка у майбутньому перетвориться у партію: "Після моїх поїздок по регіонах та зустрічей з людьми я відчув суспільний запит на новий формат. Вже є ініціативні групи в багатьох областях і я буду рухатися далі. Я впевнений, що результатом Ініціативи "Фронт Змін" буде партія, збудована знизу".
Як один із способів залучення прихильників "Фронт Змін" активно використовує можливості соціальних мереж, завдяки чому отримує вагому підтримку українців різного віку. Не тільки моральну, а й фінансову: "Ми вже розробили систему збору коштів і на нашому сайті ви можете переглянути перелік сотень прізвищ тих людей, які нам допомагають",-- зауважив Арсеній Яценюк.
Лідер Фронту Змін стверджує, що його поява змінила розстановку сил на політичні арені. "В Україні буде нарешті сформована жорстка опозиція, яка пояснить і Тимошенко і Януковичу, що проти волі народу не підеш,-- переконаний Арсеній Яценюк,-- Модель, за якою клани вирішили поділити країну і царювати реалізована не буде". Відповідаючи на запитання журналістів про існування ймовірних політичних наставників лідер "Фронту Змін" зауважив: "Поради отримую від своїх батьків-- мами і тата, політичних батьків у мене не має".

 

03 червня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів