Податківці - помічники Святого Миколая передали дітям подарунки

Святий Миколай завжди виявляв до людей почуття любові, поваги, мудрості, доброти, а надто – милосердя, якого вистачало в нього для всіх. І кожного року 19 грудня він ходить і дарує добрим людям подарунки. Однак відповідальність за те, чи відвідає Святий кожного вбогого і забутого, хворого і розчарованого, лежить на кожному з нас.

 

17 та 18 грудня помічники Святого Миколая, якими в ці дні стали податківці Закарпаття, рознесли подарунки діткам у кожному районі області – в дитячі будинки, школи-інтернати. Як повідомили у відділі масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Закарпатській області, з року в рік працівники податкової служби краю на благодійні внески закуповують іграшки, розвиваючі ігри, спортивне та канцелярське приладдя, солодощі та фрукти. Подарувати малятам без батьківської опіки, недужим діткам хоча б краплину турботи, прикрасити їх непросте життя увагою та турботою, подарувати гостинці податківці вважають своїм моральним обов’язком.

Крім того, що представники податкових інспекцій у кожному районі по можливості навідаються у школи-інтернати, перший заступник голови ДПА у Закарпатській області Роман Дякунчак у четвер, 17 грудня, поїхав з подарунками у Мукачівський дитячий будинок-інтернат, де виховуються і проживають 98 дівчаток, і передав їм солодощі, телевізор та DVD-систему. Працівники Мукачівської ОДПІ взялися допомогти в облаштуванні та ремонті одного з приміщень школи.

Перший заступник голови - начальник управління податкової міліції Володимир Гера на зібрані працівниками податкової міліції кошти подарував 200 вихованцям Вільшанської дитячої школи-інтернату необхідні їм у кімнати відпочинку телевізори, ну і, звісно, кожна дитина отримала пакунок із солодощами.

У Нижньобистрівській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІ ступенів, що у Хустському районі, виховується 147 дітей-сиріт та напівсиріт, а також дітей з малозабезпечених сімей трьох районів – Хустського, Міжгірського та Виноградівського. У цей заклад працівники облДПА навідуються щороку. Не забули про них і цьогоріч. Заступник голови ДПА у Закарпатській області Олександр Балаж відвіз діткам гостинці: м’які іграшки, розвиваючі ігри кожному вихованцю закладу та загальні подарунки у кожний клас, аби під час дозвілля школярі проводили час змістовно та з користю, 100 літрів соку. А бібліотека школи поповнилася цікавими для дітей енциклопедіями "Видатні українці" та "Дивовижна Україна". Зусиллями членів Громадської ради при Хустській ОДПІ та працівників інспекції кожен вихованець цієї школи отримав солодкі подарунки.

Завтра – День Святого Миколая. Микола-Чудотворець обов’язково встигне відвідати всіх на земній кулі. Бо на те він – Святий Миколай. Бо на те ми з вами колись були дітьми, щоб нині стати його помічниками.

На фото: перший заступник голови облДПА-начальник управління податкової міліції Володимир Гера у Вільшанській школі-інтернаті

Відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Закарпатській області

 

21 грудня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів