У районному центрі Закарпаття конче потрібна переатестація водіїв

Іршавські водії не впізнають дорожніх знаків

 

 

 

Протягом дня у районному центрі є кілька періодів великого скупчення автомобілів. Зазвичай активізація спостерігається зранку, в обідню пору та наприкінці дня.

 

 

Іршавські водії не впізнають дорожніх знаків (фото)

У час пік, що водіям, що пішоходам слід бути дуже уважними. Людям загрожують не лише «герої», що мчать на величезній швидкості, а й ті водії зі своїми автівками, котрі паркуються там, де їм заманеться, чим створюють аварійні ситуації.

Таких сьогодні вдалося нарахувати кілька. Вони нехтують правилами дорожнього руху та безпекою всіх навколо. Їхні автомобілі припарковані відразу після знаку 3.34 «Зупинку заборонено». Через це створюються чималі затори.

Крім того, у цей невеличкий транспортний колапс у нашому маленькому містечку, сьогодні потрапила і швидка. А зараз, напевно риторичне, але питання до власників автомобілів, що припаркували своїх «коней» у недозволеному місці, - а якщо швидка їхала на виклик???

Шановні водії, звертаємося до вас, подумайте про інших, не лише про себе та задоволення своїх потреб. Невже нам потрібні випадки такі, як недавній на дорозі по вулиці Шевченка, адже подібні ситуації забирають невинні життя.

Інформує мерія Іршави.

 

Іршавські водії не впізнають дорожніх знаків (фото)

http://transkarpathianews.net

 

26 червня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів