Всіх здорових депутатів та чиновників чекають у Закарпатському військоматі

Військовий комісар Закарпаття Іван Васильцюн повідомив: у першу чергу мобілізаційні повістки виписувамуться представникам влади – депутатам всіх рівнів, державним службовцям.

 

Він так прокоментував ці прагнення: «У суспільстві нема «білих» і «чорних». Тому всі, хто при владі, мають отримати повістки одними з перших». 

«Буде 100% оповіщення депутатів різних рівнів – з числа тих, які підлягають мобілізації - і ми чекаємо, що вони радо виконають свій обов’язок перед державою» - сказав Іван Петрович.

І розповів, що у військкоматах області не обходять увагою депутатів – обласних, районних, міських, селищних і сільських рад. Скільки саме їх підлягає мобілізації (відповідає вимогам) – наразі невідомо, бо ж ідеться про всі райони і населені пункти області. Але Васильцюн наголосив, що призиватимуть усіх, незважаючи на ранг, ба навіть пріоритетно – саме представників влади: повістки отримають усі, хто повинен.

Нагадаємо, до мобілізаційних списків потрапили депутати Ужгородської міської ради, серед них і син екс-мера Андрій Погорєлов. Погорєлов-старший відмовився назвати військовим дійсну адресу сина.

Ужгород.ін

 

01 серпня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів