Тячівський район не виконує планове завдання третьої хвилі мобілізації

Часткова мобілізація на Тячівщині проходить незадовільно

 

Про це було сказано на одній із нарад у Тячівській райдержадміністрації, повідомляє її пре-служба. Район не виконує планове завдання  третьої хвилі мобілізації. І якщо населення вже налаштоване більш патріотично, адже люди розуміють складну ситуацію, в якій опинилась наша держава, то заходи з проведення третьої черги часткової мобілізації не проводяться на належному рівні, в тому числі що стосується оповіщення та інформаційно-роз’яснювальної роботи.

Зі слів воєнного комісара Веніаміна Васільєва, з початку проведення часткової мобілізації до ЗСУ найбільше військовозобов’язаних призвано з м. Тячів, смт. Буштина та смт. Тересви.Втім з Дубового, Солотвина, Великої Угольки, Нижньої Апші, Глибокого Потоку, Тереблі, Чумалева, Колодного, Лопухова, Кричева, Новобарова, Руського Поля, Ганичів та деяких інших сіл досі не мобілізоввано жодного добровольця.

Нагадаємо на сьогодні наразі продовжується комплектування частин 128-ї механізованої бригади та прикордонних загонів, дислокованих на території області, крім того доукомплектування потребує Закарпатський батальйон територіальної оборони.

Tyachiv News 

 

02 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів