Закарпатські митники відтепер щозміни заробляють майже по 100 тисяч

Як стало відомо з джерел у прокуратурі, напередодні у результаті спільної операції СБУ та ГПУ на Закарпатській митниці затримано двох інспекторів ПП "Ужгород" та одного прикордонника.

 

Корупціонерів впіймали на гарячому. У них вилучили хабар у розмірі 90000 гривень. Усі троє діяли у змові. Наразі вони затримані, триває слідство. 

Вчора цю інформацію оприлюднило видання Transkarpatia.net. В інформації зазначено: " як стало відомо із достовірних джерел власної безпеки ГУ ДФС у Закарпатській області, на митному посту «Ужгород», який знаходиться на українсько-словацькому кордоні, співробітники УСБУ затримали двох інспекторів Закарпатської митниці із чималою валютною «касою».

Як неофіційно пояснили самі митники, це денна виручка за сьогоднішню зміну, яку їм наказав зібрати керівник митного поста Микола Микулін, якого на днях призначив новий тимчасовий начальник митної установи Роман Крутяк". 

Цікаво, що днями активісти, представники партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка, розпочали на Закарпатті кампанію під назвою «Корупції – бій!». Відтепер про випадки корупції можна повідомити, заповнивши анкету на сайті http://komanda-zak.com/. Вся надана інформація ретельно перевірятиметься фахівцями. Кожен випадок відслідковуватимуть і, у випадку дійсно корупційних проявів, будуть прийняті всі необхідні заходи, аби оприлюднити імена порушників та покарати їх.

«Як раніше, так і тепер, головним чинником, що не дає розвиватись економіці України, є корупція на всіх рівнях. Не будьте байдужими. Якщо ви стали жертвою чи свідком корупційного діяння, заповніть анкету і повідомте нам про такі факти. Корупціонерів треба карати. Тільки спільна щоденна робота дозволить викорінити це ганебне явище», – наголошують активісти.

 

09 липня 2015р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів