В Ужгороді незаконно зводять тераси

В Ужгороді незаконно зводять тераси
На вулиці Собранецькій біля будинку №122 (навпроти магазину "Дастор") в Ужгороді без дозвільних документів облаштували терасу до кафе "Village".

 

Зі скаргою на це до одного з депутатів міської ради ще у квітні звернулися мешканці прилеглих будинків, відтак працівники відділу муніципальної поліції 22 квітня, побувавши на місці, склали припис з вимогою призупинити зведення літнього майданчика до оформлення через ЦНАП належних документів і отримання дозволу виконкому.

Проте власник кафе не зважив на припис і завершив терасу. Наразі вона не працює, однак і документи до міської ради для отримання дозволу не подані. Сьогодні на місці побували працівники відділу муніципальної поліції і тепер міська влада притягне власника кафе до відповідальності за самовільно встановлений об'єкт, а згодом на засіданні виконкому приймуть рішення – погодити дозвільні документи, якщо їх таки подадуть на затвердження, або ж знести (демонтувати) терасу.

Керівництво міста наголошує: власники всіх літніх майданчиків при кафе чи ресторанах або виконуватимуть встановлений порядок, погоджуватимуть документи на тераси, платитимуть за них до міського бюджету, або нестимуть за незаконні дії відповідальність.

 

Ужгородська міська рада

 

10 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів