Влада

Розчавлена революція-І. Надія

Закарпатці також підтримали угорську революцію 1956 року

04.11.2006, 09:27

Зміна системи виборів не змінила суті роботи

Олександр Солонтай:" Якість місцевого самоврядування погіршується, бо 2/3 депутатів – бізнесмени"

04.11.2006, 09:19

Ігор Кріль про ініціативу Мінпраці звільнити п’ятьох губернаторів: Складається враження, що міністр Папієв страждає політичною короткозорістю

Нардеп парламентської фракції "Наша Україна" Ігор Кріль 3 листопада прокоментував ЗІКу ініціативу міністра праці та соціальної політики Михайла Папієва звільнити губернаторів п’ятьох областей через борги з зарплати: "Неозброєним оком важко не помітити, що Папієв прискіпливо ставиться до "помаранчевих" губернаторів, натомість не помічає, що лідерами з заборгованості заробітної плати у державі є Донецька та Луганські області".

03.11.2006, 17:53

Сьогодні Апеляційний суд Івано-Франківської області продовжить слухання справи екс-губернатора Закарпаття Івана Різака

Сьогодні о 10.00 Апеляційний суд Івано-Франківської області продовжить судовий розгляд кримінальної справи відносно екс-губернатора Закарпатської області Івана Різака

02.11.2006, 09:57

Віктор Янукович зустрівся з Іваном Різаком

У відповідь на звернення до нього колишнього губернатора Закарпаття Івана Різака прем’єр-міністр України запросив опального політика приїхати до нього на вулицю Грушевського.

31.10.2006, 20:18

Головного соціаліста Закарпаття призначено заступником голови Держкомітету лісового господарства України

Першого секретаря Закарпатського обкому СПУ Олексія Пристаю постановою Кабміну призначено заступником голови Державного комітету лісового господарства України. На новій посаді він займатиметься виробничими питаннями. Про це ЗІКу повідомив 31 жовтня прес-секретар обкому СПУ Олександр Коробко.

31.10.2006, 14:56

Ігор Кріль: Якщо Мороз сказав, що бюджет буде прийнято у вівторок, то так і буде

Оскільки минулого разу проблеми з голосуванням проекту в коаліції виникли тільки з соціалістами", – зазначив Ігор Кріль.

30.10.2006, 13:04

Почався суд над Різаком

В Івано-Франківську почався суд над колишнім губернатором Закарпаття і головним есдеком краю Іваном Різаком. Чому в Івано-Франківську? А тому, що Генеральна прокуратура просила Верховний Суд перенести розгляд справи Різака в Івано-Франківську область для об’єктивного і неупередженого розгляду кримінальної справи. Мовляв, у Закарпатті судді упереджені. Різаку інкримінують злочини, передбачені ст. 120 ч. 2 Кримінального кодексу (доведення до самогубства), ст. 365 ч. 3 (перевищення влади або службових повноважень), ст. 368 ч. 3 (отримання хабара в особливо крупному розмірі) і ст. 366 ч. 1 (службова фальсифікація).

28.10.2006, 11:12

Екс-губернатор Закарпаття Іван Різак провів прес-конференцію

Завтра почнеться засідання Апеляційного суду в Івано-Франківську, на якому буде оголошено вирок і проведений допит Івана Різака. Обвинувачення будуть висунуті по таких епізодах:

24.10.2006, 19:55

Закарпаття: Ющенко звільнив голову райдержадміністрації, котрому рада висловила недовіру

Розпорядженням від 19 жовтня Президент України Віктор Ющенко звільнив голову Берегівської райдержадміністрації Закарпатської області Василя Шепу.

20.10.2006, 15:47

Олег Гаваші про звинувачення зі сторони Івана Різака: Такого просто не було

Голова Закарпатської ОДА Олег Гаваші 19 жовтня у коментарі ЗІКу стосовно звинувачень на його адресу зі сторони екс-губернатора Закарпаття Івана Різака сказав таке: "Такого просто не було. Іван Михайлович довго лікувався, можливо, саме це вплинуло на нього. Мабуть, це побічний ефект ліків".

19.10.2006, 14:38

Луценко не збирається йти в опозицію

Нинішній міністр внут рішніх справ україни Юрій Луценко не збирається подавати у відставку й продовжуватиме роботу в уряді Віктора Януковича. Про це сам міністр сказав нині, перебуваючи з візитом у Закарпатській області. Відговорив його від такого рішення в першу чергу сам президент україни, стверджує Луценко.

18.10.2006, 08:15

Політолог Пащенко: Зустріч Януковича з Гаваші нічим останньому не загрожує

"Зустрічі новопризначеного прем’єра з губернаторами цілком звичайна річ, я не бачу в них нічого надприродного. Щодо Закарпаття, то Олегові Гаваші, голові Закарпатської ОДА, вона нічим не загрожує", – зазначив 16 жовтня політолог, голова Закарпатського інституту політичних досліджень Віктор Пащенко, коментуючи ЗІКу повідомлення Ганни Герман про початок зустрічей прем’єр-міністра Віктора Януковича з головами всіх облдержадміністрацій.

16.10.2006, 21:11

Долю губернаторів Рівненщини та Закарпаття Янукович вирішуватиме завтра в режимі тет-а-тет

17 жовтня Прем’єр-міністр України Віктор Янукович починає зустрічі з головами усіх обласних державних адміністрацій тет-а-тет. Про це Західній інформаційній корпорації повідомила радник глави уряду, народний депутат України Ганна Герман.

16.10.2006, 13:55

Новим керівником закарпатської „Нашої України” став Іван Балога

14 жовтня, під час роботи звітно-виборної конференції Закарпатської обласної організації партії „Народний Союз Наша Україна” голова Виконкому Володимир Шкріба повідомив, що очільник організації, керівник Секретаріату Президента України Віктор Балога подав заяву про складення з себе повноважень голови Ради ЗОО „НСНУ”, відтак делегатам запропонували обрати нового голову. Головним мотивом такого вибору стали результати березневих виборів до Верховної та місцевих рад. Як відомо, саме на Мукачівщині для „Нашої України” вони були найвищі.

15.10.2006, 14:32

Національно-демократичні сили Закарпаття об’єднуються

10 жовтня в офісі обласної організації Української народної партії відбулося засідання "круглого столу" щодо об’єднання національно-демократичних партій в області. Намір створити спільну політичну силу виявили керівники обласних осередків партій Народного руху України, Конгресу українських націоналістів, Української республіканської партії "Собор" та Української народної партії.

12.10.2006, 09:47

Віктор Пащенко: Ющенко збереже свою квоту, а Янукович отримає конструктивну опозицію

"Переважна частина "Нашої України" в коаліцію не увійде, однак Президентові необхідно зберегти вплив. Водночас і регіонам конче потрібен Ющенко, бо він має право вето, чим може спаралізувати уряд. Тому буде досягнуто компромісу. Ющенко збереже президентську квоту, в тому числі губернаторів та районних керівників, а Партія регіонів отримає конструктивного, не огульного, опозиціонера в "Нашій Україні", – вважає політолог Віктор Пащенко. Про це він заявив 9 жовтня ЗІКу, коментуючи заплановану на сьогодні зустріч Віктора Ющенка, прем’єр-міністра Віктора Януковича та спікера ВРУ Олександра Мороза.

09.10.2006, 17:33

Нардеп Ігор Кріль: Питання співпраці "Нашої України" з БЮТ відкрите

"Питання співпраці "Нашої України" із БЮТ залишається відкритим. Перехід до опозиції не означає автоматичного приєднання до цього блоку. Перш, ніж говорити про співпрацю з Блоком Тимошенко, потрібно визначити умови цієї співпраці. Практика показала, що незважаючи на спільну боротьбу у 2004 році, наші політичні сили мають відмінне бачення розвитку України. Ідеологія БЮТ – це ідеологія лівого ухилу з державницьким регулюванням економіки, а "Наша Україна" притримується ліберальної ідеології з ідеєю вільного ринку", – розповів 9 жовтня ЗІКу народний депутат, член фракції "Наша Україна" у ВРУ Ігор Кріль.

09.10.2006, 17:32

Анатолій Кінах: "Наша Україна" ніколи не перетвориться на примітивну ширму для Партії регіонів

Про це Кінах говорив, перебуваючи у Закарпатті

09.10.2006, 13:54

Політолог Пащенко: Після переходу "Нашої України" в опозицію логічно секретарем РНБО має бути призначена Тимошенко

"У цій ситуації, коли "Наша Україна" оголосила про перехід в опозицію, логічно секретарем РНБО має бути призначена Тимошенко. Такий крок логічний з усіх точок зору. Це саме той крок, що здатний по великому рахунку консолідувати суспільство. У такому випадку, при видимості взаємної ворожості кожний виявиться при справах: і Янукович, і Тимошенко, і Президент", – вважає політолог, директор Закарпатського інституту політичних досліджень Віктор Пащенко.

06.10.2006, 18:04

Останні новини