Закарпатців попереджають про грози та заморозки

Закарпатців попереджають про грози та заморозки
За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології, протягом доби 4 жовтня на більшій частині території Закарпатської області очікуються сильні, місцями дуже сильні дощі, окремі грози. Подекуди шквалисте посилення вітру 15-20 м/с, на високогір’ї Карпат до 25 м/с.

 

З 5 по 7 жовтня в гірських районах Закарпатської області на поверхні грунту та місцями у повітрі очікуються заморозки 0-5° морозу, повідомили в УДСНС України у Закарпатській області.

З огляду на це Управління ДСНС України у Закарпатській області закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці. Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження.Особливо обережними варто бути під час грози, адже це природне явище є досить небезпечним і може стати причиною виникнення надзвичайних подій. Водіям за умов недостатньої видимості слід неодмінно вмикати ближнє світло фар, дотримуватися безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції, бути максимально уважними за кермом.

 

03 жовтня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів