Закарпатські експерти-криміналісти освоюють подаровану техніку

Закарпатські експерти-криміналісти освоюють подаровану техніку
Сьогодні в приміщенні ГУНП області відбувся черговий тренінг для слідчих та експертів-криміналістів. Їх навчали користуватися новітньою технікою для документування скоєних злочинів, яку закарпатській поліції надала Консультативна місія Євросоюзу

 

Консультативна місія Євросоюзу передала  закарпатській поліції сучасну криміналістичну апаратуру, яка суттєво допоможе правоохоронцям у документуванні й розкритті злочинів.

Два тижні тому закарпатські слідчі й експерти-криміналісти пройшли навчання у Львівському університеті внутрішніх справ, де вивчали нову техніку. Сьогодні в клубі ГУНП відбувся черговий тренінг з цього приводу. А завтра на поліцейському полігоні в Мукачеві експерти й слідчі матимуть змогу закріпити здобуті теоретичні знання на практиці. Зокрема, вони досліджуватимуть місце спеціально влаштованого вибуху. У цьому їм суттєво допоможе пересувна автолабораторія, оснащена сучасною криміналістичною технікою, яка за своїм рівнем найкраща в Україні. 

Заступник начальника ГУНП в Закарпатській області-начальник слідчого управління полковник поліції Степан Довгунь подякував присутньому на тренінгу представнику Консультативної місії Євросоюзу Міхаю Барбуті за подаровану закарпатській поліції європейцями апаратуру. Для європейського гостя також організували екскурсію в музей закарпатської поліції.

У тренінгу також взяв участь керівник обласного Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру поліції Сергій Ольховенко та його експерти-криміналісти.

За матеріалами відділу комунікації поліції Закарпатської області

 

22 листопада 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів