Всі роботи у Бескидському тунелі мають виконуватись згідно з графіком - Мінінфраструктури

Всі роботи у Бескидському тунелі мають виконуватись згідно з графіком - Мінінфраструктури
Під головуванням заступника Міністра інфраструктури Юрія Лавренюка цього тижня відбулась нарада щодо реалізації проекту будівництва нового двоколійного залізничного тунелю на перегоні Бескид – Скотарське.

 

В нараді взяли участь представники Міністерства інфраструктури,  ПАТ «Укрзалізниця» та виробничого підрозділу «Дирекція з будівництва Бескидського тунелю» регіональної філії «Львівська залізниця».

Представники регіональної філії «Львівська залізниця» поінформували заступника Міністра інфраструктури про хід робіт, а також  про орієнтовний терміни їх завершення. На сьогоднішній день завершено цикл з будівництва основної конструкції тунелю. 26 вересня 2017 року конструкція тунелю передана ПАТ «Укрзалізниця» в особі регіональної філії «Львівська залізниця» для облаштування інфраструктури. Розпочато роботи на західному та східному порталі зі спорудження колійного розвитку на станції Бескид, закінчується кінцеве оздоблення, ведуться роботи з підготовки земельного полотна під облаштування колій, роботи зі спорудження будівель електрощитової, трансформаторної підстанції, будівлі охорони, огородження і освітлення охоронної зони, а також мереж водовідведення.

 «Будівництво таких тунелів – це довготривалі інфраструктурні проекти. Дуже важливо, щоб роботи у Бескидському тунелі виконувались згідно з графіком», - наголосив Юрій Лавренюк. 

Джерело: Мінінфраструктури України

 

14 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів