Капремонт "Лазького берега" траси Київ-Чоп обіцяють завершити вже в листопаді

Капремонт "Лазького берега" траси Київ-Чоп обіцяють завершити вже в листопаді
А розпочався ремонт на так званому «Лазькому березі» автодороги М06 (Київ-Чоп) на початку літа в червні. На сьогодні цю ділянку вже підсилено та відремонтовано шляхом зміцнення методом холодного ресайклінгу, нині тривають роботи з облаштування дорожньої інфраструктури, узбіч, знаків…

 

Підрядник "Техно-Буд-Центр" виконав робіт на  97 300 000 грн. згідно з проектно-кошторисною документацією.  Ділянка 801-804 кілометрів відповідно до технічного завдання отримає європейського вигляду та буде облаштована за сучасними стандартами. Основною вимогою є безпека учасників дорожнього руху та якість виконаних робіт. Саме такого рівеня ремонту доріг вимагаэ суспільство. Незабаром буде встановлено металеве бар"єрне огородження для розділення смуг руху.

 

На фото: Відремонтована ділянка М06, 801 кілометр

 

На фото: Триває облаштування бетонних прикромочних лотків

Повністю роботи на цій ділянці будуть завершені в листопаді поточного року.

Довідка: Автошлях М06 — автомобільний шлях міжнародного значення на території України, Київ — Чоп (державний кордон з Угорщиною). Збігається із частиною Європейського автомобільного маршруту Е40. На території Львівської і Закарпатської областей Е50 та на території Закарпатської області — Е573. Частина європейських транспортних коридорів № 3 та № 5.

Закарпатський облавтодор

 

02 жовтня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів