Чим сьогодні зайняті комунальні та інші міські служби Ужгорода

Чим сьогодні зайняті комунальні та інші міські служби Ужгорода
Сьогодні в Ужгороді проводяться роботи з продовження капремонту на площі Шандора Петефі – ставлять бруківку, роблять щебеневі основи і міняють інженерні мережі.

 

Тривають також капітальний ремонт тротуарів на вулиці Юрія Гагаріна; капремонт на вулиці Перемоги; на вулиці Марії Заньковецької (від перехрестя з вул. Михайла Грушевського до перехрестя з вул. Тиводара Легоцького); реконструкція вулиці Олександра Можайського (біля перетину 8 Березня та Минайської).

Працівники підприємства «Закарпателектробуд» на вулицях Механізаторів та Максима Рильського встановлюють світильники і нову лінію вуличного освітлення.

«УжАгромікс» видаляє сухі дерева на проспекті Свободи і садить квіти (кани) на вулиці Перемоги.

Працівники комунального підприємства КШЕП та обслуговуючих компаній прибирають на закріплених за ними територіями, вночі комунальники проводили механізоване прибирання вулиць.

Фірма «АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях В’ячеслава Чорновола, Тиводара Легоцького, 18,46, Адама Міцкевича, на проспекті Свободи,31 та на вулиці Одеській (біля ЗОШ №6). Ще один смітник, на вулиці Джамбула, 54 прибирають працівники «УжБудСервісу».

Косять сьогодні на вулицях Одеській, Перемоги, Бориса Тлехаса та В’ячеслава Чорновола.

Джерело: Ужгородська міськрада у ФБ

 

15 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів