5 способів охолодитися без кондиціонера

5 способів охолодитися без кондиціонера
Як вижити в літні спекотні дні без кондиціонера? У цій збірці ви знайдете відповіді.

 

Їжа

Як ми знаємо, у такі дні їсти особливо не хочеться. Тому вибирайте легкі, але ситні блюда і салати. Відмовтеся на час від важких продуктів, таких як м'ясо та тістечка. Радимо вживати страви зі східними пекучими прянощами, так як завдяки їм, судини розширюються і наш організм охолоджується. Також вибирайте овочі та фрукти, які містять багато води (кавун, огірок, помідор).

Напої

Про важливість вживанні води, особливо в такі дні, знає кожен. Також дуже допомагають втамувати спрагу такі напої, як вода з лимоном, холодний зелений чай, квас і кефір. Ну а ми хочемо поділитися із вами смачним рецептом кавунового мохіто, він вгамує спрагу і наповнить ваш організм свіжістю.

Для приготування напою вам знадобляться: пелюстки свіжої м'яти, цукор, сік лайма, кавунове пюре, лід. Усі інгредієнти змішати у блендері і подавати в красивих келихах.

Одяг

Правило чим менше одягу, тим прохолодніше, працює не завжди. Тому важливо вибирати речі з натуральних тканин (наприклад, лляну або бавовняну) і закривати ділянки тіла від сонячних променів.

жінка пляж

Купання

Відвідування басейну у спекотні дні - це звичайно один із кращих способів охолодитися у галасливому місті. Але ж не у всіх є час і можливість, тому приймайте теплий душ будинку. Так, саме теплий! Адже від холодного душу ваш організм почне навпаки нагріватися, і через пару хвилин ви повернетеся до того ж стану.

Лід

Загорніть кубик льоду в рушник і прикладайте такий компрес до тих місць, де намацується пульс. Завдяки таким процедурам ви зможете охолодити своє тіло як мінімум на годину.

 

04 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів