Конференція "Україна – ЄС: коли зникають кордони" запрошує до Ужгорода

Конференція "Україна – ЄС: коли зникають кордони" запрошує до Ужгорода
У п’ятницю, 22 червня, в Ужгороді відбудеться конференція «Україна – ЄС: коли зникають кордони». Захід відкриватиме Іванна Климпуш-Цинцадзе, Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

 

На конференції виступатимуть представники центральної та місцевої влади, експерти з євроінтеграції, міграції, освіти, представники бізнесу, експерти ІЕД. 

Спікери обговорюватимуть наступні питання:

  • Відносини України з країнами-сусідами (Вишеградська четвірка), транскордонне співробітництво. Як вибудовувати стосунки в умовах євроінтеграції? 

  • Які тенденції спостерігаються на ринку робочої сили Закарпаття (вікові, освітні, професійні)? Як впливає міграція, безвізовий режим на ринок праці? Вплив стану ринку робочої сили на соціальну політику, безробіття, медицину. 

  • Вирубка лісу, заборона експорту лісу-кругляку, вплив на бізнес, вплив на екологію.

Програма заходу: https://goo.gl/NkKGPn
Акредитація ЗМІ за посиланням: https://goo.gl/forms/DUlXgUMkdp6pIkAn1
 
Мови заходу: українська
 
Довідкова інформація:
 
Кампанію «Євроінтеграція: сила можливостей» ініційовано Офісом Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції. Він реалізується за допомоги проекту ЄС Association4U. Мета кампанії − підвищити рівень свідомої підтримки європейського курсу країни та обізнаності українців про те, якими перевагами цього курсу вони можуть скористатися.
Проект «Просування реформ в регіони» здійснюється Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій та «Європейською правдою» за фінансової підтримки Європейського Союзу. Його мета − посилити підтримку та тиск громадськості задля здійснення проєвропейських реформ в Україні.
Проект «Діалог зі сприяння торгівлі» здійснюється Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій та має на меті зміцнення потенціалу бізнес-асоціацій і НУО для створення підґрунтя успішної інтеграції України в світову економіку і подальшу інтеграцію в ЄС зокрема.
Місце проведення: м. Ужгород, вул. Дитяча,1Г, готель «Кілікія», конференц-зала.
Початок реєстрації – о 9:30.
Початок заходу – о 10:30.
Вхід вільний. Кількість місць обмежена, тому бажано попередньо зареєструватися.

 

19 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів