Холод – не причина сидіти вдома. Де взимку відпочивають закарпатці?

Холод – не причина сидіти вдома. Де взимку відпочивають закарпатці?
Кінець осені - початок зими – найкраща пора для планування зимових подорожей. Що обирають для зимового відпочинку закарпатці, журналісти Uzhgorod.net.ua поцікавилися у турфірмі Трайдент Хіт Ужгород.

 

Осінь особлива тим, що зараз бронюють все: і гірсько-лижний відпочинок, і морський, при чому не лише зимовий, але й літній. Серед лідерів залишається Єгипет завдяки помірним цінам, сприятливій погоді та чудовому морю. З екзотики – Домінікана, бо з’явився прямий чартер з Києва. Ціни на 200-300 доларів дешевші, ніж у минулі роки. Також попит мають і подорожі до Ріо-де-Жанейро: авіакомпанії пропонують вигідні варіанти вильотів із Будапешта й Кракова.

Не оминають увагою й екскурсійні тури. Зараз у Європі якраз розпочинаються різдвяні ярмарки, а це чи не найкращий спосіб створити собі святковий настрій і поринути в казку.

Уже почалося й раннє бронювання на літо 2019: серед лідерів Болгарія, Туреччина, Іспанія. Люди починають розуміти, що горящі тури – це пропозиції, які ніхто не взяв, а отже – не найкращі, до того ж навіть не завжди найвигідніші.

Сонце, море, пляж і... зима

Якщо ще років 10 та й навіть 5 тому поїхати на море взимку для переважної більшості закарпатців було чимось дивовижним, то зараз усе більше людей обирає морський зимовий відпочинок. Взимку, ясна річ, відкрита вся екзотика.

Найбільше продаються Єгипет, ОАЕ, Тайланд, Шрі-Ланка, Домінікана, Балі, Мальдіви, Занзібар. До речі, навіть попри те, що на Балі зараз сезон дощів, туристи все одно не оминають увагою цей напрямок. Люди стараються побувати там, де вони ще не були.

Підкорюючи вершини

Однак як би не було, зима – це пора гірськолижного відпочинку. Зараз найбільшою популярністю користуються Італія, Польща, Австрія, Словаччина, Франція.

Часто добираються на відпочинок власним транспортом, рідше надають перевагу авіа.

Серед вимог теж єдиної тенденції нема: одні їдуть за снігом, горами й лижами, інші ж обирають комфортні апартаменти з мальовничим видом з вікна і спа-процедурами.

А де ви плануєте провести зиму?

Uzhgorod.net.ua

 

29 листопада 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів