ТОП-5 фільмів для новорічного настрою

ТОП-5 фільмів для новорічного настрою
Якщо у вас за вікном зима не припорошила снігом - засмучуватися не варто, бо святковий настрій створять ці фільми!

 

Тепер я буду любити тебе 

Мішель – відомий ресторатор, успішний бізнесмен і привабливий чоловік. Здавалося, що удача його супроводжує завжди. Раптом на Новий рік його життя повністю змінюється: дружина йде до іншого. Відтоді починається нова романтична історія. Він випадково знайомиться з дівчиною, і це змінює його життя.

Інтуїція

Джонатан Трейгер під час передноворічної метушні випадково знайомиться з Сарою Томас. Удвох вони купили одну і ту ж пару рукавичок. Випадково зустрівшись, вони зрозуміли, що закохалися. Джонатан і Сара проводять чудовий вечір разом, хоча у кожного з них вже є пара...

Старий Новий рік 

Життя кількох мешканців величезного мегаполіса Нью-Йорка дивним чином переплітаються саме перед Новим роком. Серед персонажів: смертельно хворий літній чоловік; секретарка, яка вирішує здійснити дані собі неодноразово обіцянки; продюсер одного з найвідоміших розважальних шоу і людина, яка просто ненавидить Новий рік.

adorable-little-girl-using-tablet-by-fireplace-on-christmas-evening-picture-id628418716

Мій друг Дід Мороз 

Крадій у костюмі Діда Мороза проникає в будинки і виносить звідти все, що тільки може. Та одного разу він зустрів маленького Антуана, який прийняв його за справжнього Діда Мороза. Хлопчик мріє покататися на санях з оленями і зустріти свого батька. Антуан не відпускає злодія, поки той не виконає його бажання, тож чоловік взяв хлопця з собою.

Диво на 34 вулиці 

6-річна Сюзан більше не вірить у Санта-Клауса, адже мама розповіла їй правду.Проте вона складає список бажаних подарунків від Санти. Сюзан живе без батька, тому головне її бажання – це тато в будинку і маленький братик.

Інформує СТБ

 

13 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів