Що наїздили? Перші підсумки роботи нових «Електронів»

Що наїздили? Перші підсумки роботи нових «Електронів»
Уже понад місяць ужгородці тішаться новими автобусами, які курсують на 20 та новоствореному 18 маршрутах. Про перші підсумки роботи нових «Електронів» журналісти Uzhgorod.net.ua спілкувалися з очільником комунального підприємства «Ужгородський муніципальний транспорт» Віталієм Готрою.

 

«За місяць із гаком пасажиропотік на наших маршрутах постійно зростає. Зокрема, на двадцятому за день у середньому три автобуси перевозять 2000 пасажирів, із них половина – пільговики, – каже Віталій Готра. – До нового, вісімнадцятого, маршруту люди теж починають звикати й ті, хто користується ним, уже розуміють, що ми їдемо швидше, ніж 8, 14, 3, маємо комфортніші умови».

Зі слів директора КП, уже 2 січня на 18 маршрут випустять шостий «Електрон», а отже вони будуть їздити частіше.

«Насправді з часом цей маршрут буде одним із найпотужніших. Але станеться це тільки тоді, як завершиться ремонт на Петефі. Річ у тім, що люди не звикли йти на зупинку біля Будинку побуту. Відповідно, ми втрачаємо левову частку пасажирів – багато хто повертається ввечері з центру в Новий район», – зауважує пан Віталій.

І попри те, що запуск 18 маршруту мав чимало неоднозначних відгуків серед містян, зараз тут пасажирів вистачає – не раз було й таке, що забрати всіх просто не могли за браком місця.

Наразі ж підприємство відкрите до співпраці – досі є вакантні посади для водіїв.

Uzhgorod.net.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шлях із перепонами: Які головні труднощі ужгородських «Електронів»?

 

27 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів