В Ужгороді обговорили розвиток відносин із Польщею

В Ужгороді обговорили розвиток відносин із Польщею
Сьогодні, 29 січня, у конференц-залі Ужгородської районної ради відбулася робоча зустріч представників влади Ужгородщини та Польщі.

 

Вже декілька років наш край підтримує дружні стосунки з польськими колегами. Модератором засідання виступив Руслан Чорнак, який відзначив, що Ужгородська районна рада завжди виконує взяті на себе зобов'язання перед польськими партнерами, що виникають в ході налагодження та розвитку ділових відносин

У складі закордонної делагації, візит до закарпатських колег здійснили: староста Ярославського повіту Тадеуш Крзан, староста Жешувського повіту Юзеф Йодловський, староста Бещадського повіту Марек Андрух, та голова села Філянка (Словаччина) Міро Лешка.

У зустрічі також приймали участь керівник комунального підприємства «Ужгородське районне агентство розвитку» Рената Манайло-Приходько, керуючий справами виконавчого апарату райради Юрій Фрінцко, депутати районної ради Андрій Кушнірук та Віктор Шелельо та інші. 

Насамкінець очільник району Руслан Чорнак подякував гостям за візит та наголосив на важливості дружніх взаємин із Польщею, оскільки - це важливі кроки на тернистому шляху євроінтеграції України.

Ужгородська районна рада

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі 

 

29 січня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів