На засіданні виконкому Ужгородської міської ради погодили Програму підтримки в’язниці

На засіданні виконкому Ужгородської міської ради погодили Програму підтримки в’язниці
На черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради сьогодні погодили Програму підтримки Державної установи «Закарпатська установа виконання покарань (№9)» з подальшим внесенням на розгляд сесії міської ради.

 

Програма спрямована на надання матеріально-технічної допомоги Закарпатській установі виконання покарань №9, яка перебуває у сфері управління Державної кримінально-виконавчої служби України та функціонує з метою утримання ув’язнених та засуджених (зокрема до довічного позбавлення волі), їх ресоціалізацію.

Метою Програми є забезпечення належними матеріально-побутовими умовами осіб, узятих під варту та засуджених; проведення поточних ремонтних робіт в камерних приміщеннях, де утримуються жінки та неповнолітні, а також особи, засуджені до довічного позбавлення волі; забезпечення енергоефективності камерних приміщень; приведення умов тримання ув’язнених та засуджених відповідно до європейських пенітенціарних правил.

Основними завданнями Програми є вирішення проблемних питань матеріально-технічного забезпечення, придбання сантехнічного обладнання, енергозберігаючих вікон; проведення поточного ремонту в камерних приміщеннях тощо.

Ресурсне забезпечення Програми підтримки Державної установи «Закарпатська установа виконання покарань (№ 9)» на 2019 рік із міського бюджету становить 500 тис грн.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів