Айтівці УжНУ десантувалися на полонині Рівній

Айтівці УжНУ десантувалися на полонині Рівній
Викладачі та студенти факультету інформаційних технологій не тільки виборюють призові місця у змаганнях та на олімпіадах різного рівня, а й активні у дозвіллі. Так, 14 жовтня першокурсники факультету інформаційних технологій з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці й Дня захисника України вирушили в похід до села Лумшори з дальшим десантуванням на полонину Рівну.

 

Модератором цікавого пізнавального заходу став завідувач кафедри програмного забезпечення систем ФІТ, доцент Юрій Білак, ініціатором виступила кафедра програмного забезпечення систем, а викладачі кафедри – Юрій Білак, Олександр Шпак, Павло Федорка та Микола Чижмар  – були своєрідним генеральним штабом цього заходу.

Справжній айтівець повинен вміти готувати шашлик

Справжній айтівець повинен вміти готувати шашлик

Першокурсники радо відгукнулися на запит модератора, а пан Юрій – людина комунікабельна й харизматична.

Загалом у Лумшорах висадилося 23-є студентів, охочих, утім, було значно більше. Локація запам’ятається їм не тільки неймовірною красою природи, але й горами смачного шашлика. Зрозуміло, що після такого «збільшення маси» не всі студенти дійшли до полонини. Найвитриваліші з них зафіксовані на фото :).

Ця подорож назавжди відкладеться в пам’яті першокурсників-айтівців. Додамо, що професорсько-викладацький склад факультету інформаційних технологій, надаючи молоді якісну IT-освіту та забезпечуючи участь в олімпіадному русі, ще й активізує різноманітність студентського життя. Усе це робить навчання на тут цікавим і привабливим, свідченням чого є значна кількість першокурсників, які вступили цього року на факультет, – 96 студентів.

Отож побажаємо нашим студентам і майбутнім абітурієнтам у поєднанні з активним відпочинком опановувати й високі матерії передових IT-технологій!

Битий небитого несе

Не вильо їх дійшло до полонини ????

Олександр Лавер

Медыацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів