Новий рецепт закарпатським господиням від "Смачної Чарди" (ВІДЕО)
Зберігайте і готуйте!
Як приготувати пасту не гірше, ніж в Італії? Це добре знає і вміє шеф-кухар Гостинного Двору Чарда Юрій Пузакулич. Сьогодні пропонуємо вам пасту з двома соусами: Фетучіні з куркою та беконом і фетучіні з лососем і шпинатом. Смачного.
До теми
- Пакети для продуктів: як обрати ідеальний варіант
- Як еко-шопер може зберегти ваше здоров'я
- Цікаві страви з Мівіною
- Витяжка Bosch: інновації та стиль для вашої кухні
- Як позбутися харчової молі на кухні: 4 способи
- 10 продуктів, за допомогою яких дійсно можна зміцнити імунітет
- Зміцнюють імунітет і знищують віруси в організмі: 5 продуктів, які потрібно їсти раз на тиждень
- Чому сирники виходять то твердими, то рідкими, то сирими всередині?
- Витяжки промислові, теплове, холодильне та інше обладнання в харчоблок шкільної їдальні
- Переваги використання електроплити на кухні
- Блендер - чому це потрібна на кухні річ
- Як вибрати хороші продукти
- Посудомоечные машины
- Весняні ціни на овочі та фрукти: Яка ситуація на Закарпатті?
- Талонна система харчування у Закарпатті. Як скористатися?
- Зберігаємо традиції: сухі печива до Нового року та Різдва
- Що приготувати на вихідні
- Выгодные акции на суши в Ужгороде
- Ванільне лате дома: смачний рецепт, як у Старбакс
- Рецепт до святкового столу: соковита буженина в духовці
До цієї новини немає коментарів