Триває прийом рукописів, які видадуть за кошти обласного бюджету

Триває прийом рукописів, які видадуть за кошти обласного бюджету
Відповідно до заходів щодо реалізації Програми підтримки видання творів місцевих авторів, популяризації закарпатської книги та сприяння книгорозповсюдженню на 2018 – 2020 роки, з 1 вересня 2019 року розпочався прийом пропозицій на випуск видавничої продукції за кошти обласного бюджету.

 

Прийом здійснюється департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (пл. Народна, 4, к.220), і триватиме до 1 грудня цього року.

Пропозиції приймаються від видавництв та видавничих організацій різних форм власності у вигляді заявки з обґрунтуванням суспільної необхідності видання, яка містить відомості про: авторів та інших осіб, які братимуть участь у створенні видання (авторський колектив, упорядник, перекладач, художник); назву видання з короткою анотацією; мова (мови), якою (якими) пропонується випускати видання; обсяг видання (зазначається в обліково-видавничих та умовно-друкарських аркушах); стан підготовки видання до випуску; орієнтовну вартість видання; плановий кошторис витрат; технічні параметри (технічне завдання).

До пропозиції про випуск видавничої продукції необхідно долучити рукопис твору, оригінал або нотаріально завірену копію документа (документів), що підтверджує (підтверджують) наявність у видавця виключного майнового права на використання твору; копію свідоцтва про внесення видавця до Державного реєстру видавців, виготівників і розповсюджувачів видавничої продукції або його дублікат.

Тематичну та змістову оцінку пропозицій на випуск видавничої продукції здійснюватиме експертна рада з питань видання творів закарпатських авторів.

З урахуванням висновків експертної ради департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації буде підготовлено проект Переліку видань на 2020 рік.

Джерело: Новини Закарпаття

 

30 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів