Закарпаттяобленерго запровадило новий сервіс передачі показів лічильника

Закарпаттяобленерго запровадило новий сервіс передачі показів лічильника
Побутові споживачі електроенергії зможуть передавати покази лічильника за допомогою підказок інтерактивного голосового меню телефонних ліній ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

ПрАТ «Закарпаттяобленерго» запроваджений новий зручний сервіс для передачі показів приладів обліку електричної енергії.

Відтепер можна зробити це за допомогою підказок інтерактивного голосового меню телефонних ліній ПрАТ «Закарпаттяобленерго» та без очікування з’єднання з працівником кол-центру.

Запишіть номери телефонних ліній та користуйтеся для передачі показів лічильника інтерактивним голосовим меню:

+38 099 010 16 20 (Водафон);

+38 067 010 16 20 (Київстар);

+38 073 010 16 20 (Лайфселл).

Увага! Вартість дзвінка згідно з тарифами вашого оператора.

Для передачі показів необхідно зателефонувати за одним із вказаних номерів телефону та, скориставшись підказками інтерактивного голосового меню, ввести покази лічильника електроенергії.

Для ознайомлення з покроковою інструкцією використання нового сервісу слід перейти за посиланням: https://zakarpat.energy/about/news/peredacha-pokaziv-lichylnyka-ivr/.

Для зручності споживачів та оперативнішої роботи автоматизований сервіс забезпечує прийом показів по 30 каналах одночасного з’єднання по кожній окремій телефонній лінії.

Нагадуємо, що побутовим споживачам необхідно повідомляти покази лічильника електроенергії щомісяця у період, що починається за два робочі дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій робочий день наступного місяця.

У разі виникнення будь-яких запитань можна звернутися за номером кол-центру ПрАТ «Закарпаттяобленерго» 0-800-50-16-20, дзвінок на який безкоштовний. Кол-центр працює цілодобово та без вихідних.

Адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

 

30 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів