Із роботою ужгородського ЦНАПу ознайомилися учні приватного ліцею «Гірчичне зерно»

Із роботою ужгородського ЦНАПу ознайомилися учні приватного ліцею «Гірчичне зерно»
За словами вчителя правознавства Володимира Сільваші, у ліцеї навчаються школярі з 5-го по 9-й клас. До ЦНАПу нині завітали дев'ятикласники, які на заняттях із правознавства проходили тему «Місцеве самоврядування». «Діти вивчили, що таке місцеве самоврядування, що таке міська рада, виконком, і для того, щоб закріпити матеріал, показати їм, як усе працює, ми вирішили прийти у ЦНАП», – сказав педагог.

 

Керівниця ЦНАПу Жанна Павлув розповіла школярам про концепцію роботи центру, який на сьогодні надає 264 адміністративні послуги, ознайомила, як працюють адміністратори, функціонує електронна черга, як відбувається процедура надання адміністративної послуги.

«Діти неповнолітні і поки що не користуються особисто адміністративними послугами, але після сьогоднішнього знайомства з роботою Центру, адміністраторів, знатимуть, що таке ЦНАП, як він працює, як входить у структуру місцевого самоврядування», – відзначив Володимир Сільваші.

Самі ж школярі вважають такі екскурсії дуже корисними та пізнавальними. Крім знайомства з роботою ЦНАПу, діти також побували на засіданні конкурсної комісії із визначення переможців проєктів бюджетів громадської ініціативи Ужгорода.

Джерело: пресслжба Ужгородської міської ради

Наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів