Учні Ужгородської дитячої музичної школи презентували чудову різдвяну програму

Учні Ужгородської дитячої музичної школи презентували чудову різдвяну програму
Різдвяний концерт учнів Ужгородської дитячої музичної школи №1 ім.П.І.Чайковського відбувся сьогодні у Хрестовоздвиженському греко-католицькому кафедральному соборі.

 

Обрамленням концерту стали виступи хорів, розпочали з хору молодших класів (керівниця Ганна Повхан). Крім того, сольні номери (вокал і гра на музичних інструментах) підготували учні школи Каріна Корнута, Анна Велика, Дмитро Бібіков, Анастасія Славич, виступили також вокальні тріо та молодша група ансамблю “Перлинка”, тріо віолончелістів. Музичним підсумком концертної програми став виступ хору учнів старших класів (керівниця Олена Тимчик).

Загалом у концерті взяли участь понад 200 учнів усіх класів музичної школи. Різними мовами лунали колядки та щедрівки, відомі різдвяні пісні. Оригінально доповнив концерт і викладач Роберт Береш, який зіграв на фаґоті.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав талановитих діток і їх рідних, викладачів та усіх гостей свята з прийдешнім Новим роком і Різдвом Христовим, побажав миру і злагоди, любові та Божої ласки, а ще подякував усім, хто щороку долучається до такої доброї традиції - концерту духовної музики, який доповнює настрій зимових свят.

За словами директорки школи Олени Охрим, такі концерти до Різдва стали в місті доброю традицією, адже їх проводять уже понад 20 років.

Джерело: пресслужба Ужгородської міської ради

 

21 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів