УжНУ та Ужгородський інститут культури і мистецтв підписали договір про співрацю

УжНУ та Ужгородський інститут культури і мистецтв підписали договір про співрацю
Підписи під важливим документом поставили керманичі вищих навчальних закладів Володимир Смоланка та Наталія Шетеля.

 

Питання освіти завжди суттєво впливають на розвиток регіону. Достатньо сказати, що древній Ужгород почав прискорено розвиватися, коли тут з’явився перший навчальний заклад, до якого потягнулися не тільки учні, але й різноманітні суспільні інституції.

Сьогодні закарпатська освіта шукає свій шлях серед широких сучасних можливостей. Про успіхи свідчать нові та оновлені навчальні заклади, наявність новітніх спеціальностей, розвиток робочих контактів як з українськими вишами, так і з закордонними центрами освіти.

До таких подій належить і підписана сьогодні угода між провідним в області Ужгородським національним університетом та провідним в краї мистецьким вищим навчальним закладом – Ужгородським інститутом культури і мистецтв.

Документ містить кілька змістовних розділів. Співпраця дозволить підсилити науковий та навчальний ресурс як університету, так і інституту, доповнить їх наявні можливості і в цілому розширить освітній діапазон великої кількості студентів та викладачів на користь розвитку регіону.

Відомо, що останні роки Ужгородський інститут культури і мистецтв пройшов великий шлях до побудови повноцінного закладу вищої освіти. Досвід найстарішого в краї вишу, університету, дозволить інституту, в рамках підписаної угоди, не зупинятися і успішно розвиватися за наміченими планами. А університет отримає чудову можливість ширше долучитися до яскравої мистецької палітри, що розфарбовує наше життя зі стін молодого амбіційного інституту культури і мистецтв.

Ужгородський інститут культури і мистецтв

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів