В УжНУ ухвалили правила прийому на навчання в новій редакції

В УжНУ ухвалили правила прийому на навчання в новій редакції
У четвер, 12 травня, відбулося чергове засідання Вченої ради УжНУ. Основні питання які розглядали, стосувалися навчальної, наукової та виховної діяльності фізичного факультету та прийняття правил прийому на навчання в УжНУ в новій редакції.

 

Серед питань розглянули Правила прийому на навчання в УжНУ в новій редакції. Як зазначив відповідальний секретар Приймальної комісії Петро Горват, ці зміни  викликані війною із росією та необхідністю проведення вступної кампанії в умовах військового стану.

Нові правила прийому включають чимало змін, значна частина яких стосуються термінів проведення вступної кампанії. Загалом в Україні заплановані три сесії національного мультипредметного тесту (НМТ):

  1. основна – друга половина липня, серпень,
  2. додаткова – серпень,
  3. спеціальна – вересень.

Основна сесія магістерського комплексного тесту (МКТ) та магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК) відбуватиметься з 10 до 17 серпня, додаткова – з 07 до 10 вересня, спеціально організована – вересень – жовтень.

Як зазначив Петро Горват, зарахування за кошти фізичних, юридичних осіб закінчується не пізніше ніж 30 листопада, реєстрація та робота електронних кабінетів вступників закінчується 31 жовтня.

Згідно з новими правилами прийому:

  • реєстрація електронних кабінетів вступників, завантаження документів розпочинатиметься з 1 липня;
  • прийом заяв та документів розпочинається 29 липня та закінчується о 18:00 8 серпня (вступ на основі ІУС (індивідуальної усної співбесіди), ТК(творчого конкурсу) і 18:00 23 серпня (вступ за результатами НМТ або ТК (складені з 1 по 18 липня);
  • індивідуальні усні співбесіди проводяться з 09 по 16 серпня включно;
  • формування рейтингових списків вступників, надання рекомендацій до зарахування та оприлюднення списку рекомендованих з повідомленням про отримання чи неотримання ними права здобувати вищу освіту за кошти державного бюджету здійснюються не пізніше 29 серпня;
  • вступники, які отримали рекомендації, мають виконати вимоги до зарахування на місця державного замовлення до 18:00 02 вересня;
  • зарахування вступників проводиться:
  • за кошти державного бюджету (за державним замовленням) – 05 вересня;
  • за кошти фізичних та/або юридичних осіб – не пізніше ніж 30 вересня;
  • переведення на вакантні місця державного замовлення – не пізніше ніж 19 вересня.

На засіданні також розглянули правила прийому до Природничо-гуманітарного фахового коледжу у 2022 році у новій редакції, затвердили теми дисертаційних досліджень та зміну наукового керівництва, а також рекомендували до друку окремі видання.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

13 травня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів