В УжНУ відзначили свято весни

В УжНУ відзначили свято весни
Напередодні Міжнародного жіночого дня в різних підрозділах Ужгородського національного університету вітали представниць прекрасної статі.

 

Студентський профком підготував солодкі презенти й листівки. На філологічному факультеті креативно вітали, виготовивиши тематичні капкейки.

Сюрприз для прекрасної половини влаштували на кафедрі військової підготовки, потішивши тюльпанами й шоколадками. До того ж студент-юрист Володимир Луцький виконав пісню.

На факультеті математики та цифрових технологій також дарували оригінальні квіти з цукерками всередині. А також влаштували тематичну фотозону (докладніше – в наступній публікації).

Мініконцерт організували на одному з найжіночніших факультетів – іноземної філології. Ініціатор заходу, декан ФІФ Михайло Рошко привітав жінок і дівчат з весною, побажав гарного настрою, удачі, а найголовніше – великої любові у всіх її проявах.

Чоловіки підрозділу приготували відеопривітання та запросили представників Падіюну, які створили святкову атмосферу. Микола Говдан вразив вокальними здібностями й розчулив композицією про маму. А співак Цина змусив усіх підспівувати й підтанцьовувати.

А за вікном весна потроху бере своє, то тут то там пробуджуючи ніжні пелюстки первоцвіту.

Нагадаємо, 9 березня буде державний вихідний.

Ольга Брайлян

Фото, відео Віталія Завадяка та із соцмереж

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів