Чи підтримують ужгородці будівництво підземного паркінгу на Поштовій?

Чи підтримують ужгородці будівництво підземного паркінгу на Поштовій?
Про проміжні результати консультації інформують в Ужгородській міській раді.

 

Ужгородці продовжують обговорювати доцільність будівництва багаторівневого підземного паркінгу на площі Поштовій. Відповідаючи на запитання публічної консультації, вони можуть обрати лише один варіант відповіді з двох можливих:

1) Так, підтримую;

2) Ні, не підтримую.

Публічна консультація почалася 11 березня та триватиме до 25 березня 2020 року включно. Із дня старту публічної консультації до обговорення вже долучилося 898 учасників.

Станом на 17 березня були наступні результати:

- підтримують будівництво паркінгу - 77,6%, або 697 користувачів,

- проти будівництва - 22,4%, або 201 користувачів.

Ініціаторами проведення публічної консультації стали представники Ужгородської міської ради, яким важливо знати думку мешканців міста щодо можливого будівництва підземного багаторівневого паркінгу на площі Поштовій. Паркінг може бути побудований у межах об’єму площі та зі збереженням наземної функції, як громадського простору.

Запрошуємо усіх, хто ще не долучився, взяти участь у публічній консультації та висловити свою думку з цього питання. Зробити вибір можна за допомогою ресурсу “Ваша думка” https://vdmk.org/4469 або ж надіславши SMS на номер +38 (093) 177-00-35 такого змісту: “4469 (пробіл) номер відповіді” (вартість – за тарифами кожного з операторів).

Що таке публічні консультації? Це процес комунікації між органами місцевого самоврядування та громадянами (зацікавленими сторонами), за допомогою якого обидві сторони стають поінформованими про різні перспективи та пропозиції. Це інструмент, який надає можливість громадянам впливати на зміст рішень, які ухвалюють органи місцевого самоврядування.

Довідка. Всеукраїнська ініціатива “Активна Громада” – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту “Республіка”.

Джерело: пресслужба Ужгородської міської ради

 

18 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів