Як бути ефектною й ефективною на карантині – розповідає закарпатська візажистка Олеся Смирнова

Як бути ефектною й ефективною на карантині – розповідає закарпатська візажистка Олеся Смирнова
І на карантині можна й треба бути красунею. Чому ні? Адже догляд за собою дарує чудовий настрій. Достатньо щодня приділяти собі увагу, висипатися, робити зарядку, якісно харчуватися, вбирати гарний домашній одяг і робити мінімальний мейк, то і день буде інакшим, неодмінно кращим. Карантин – це і нагода дати шкірі відпочити, а водночас освоїти нові техніки макіяжу для майбутнього. Олеся Смирнова, візажистка, засновниця студії #MUA_fox, розповідає, як тримає себе в тонусі під час самоізоляції, і ділиться щоденними лайфхаками краси і настрою.

 

Далі – розповідь Олесі для Varosh.

Карантинні ранкові ритуали

Під час карантину бувало, що прокинулася зранку, отямилася, вже вечір, а ти досі у піжамі і, в кращому разі, з гулькою на голові. Окей, не знаю, чи так справді у всіх буває, але у мене – точно. Тому вирішила запровадити нові ранкові ритуали, які допомагають мені налаштуватися на продуктивний день у гарному настрої. Я поставила собі табу на довге лежання у ліжку, прокидаюся рано, роблю зарядку, випиваю склянку води, виконую доглядові процедури, і поки вариться каша, наношу простий мейк.

Photo 2020 04 05 23 26 17

Макіяж і “нормальний” одяг, а не розтягнуті спортивні штани, додають мені тонусу. Коли добре виглядаєш, стає менше причин для карантинної деградації. Підозрюю, що у психотерапії є такий прийом, але я не вникала (усміхається, – ред.).

Щоденний карантинний мейк весни – 2020

Отже, щодо мейку. Мені хочеться розпочати зі слів, мовляв, цієї весни у тренді – бла-бла-бла, але яка різниця, що мало бути у тренді, якщо сидимо вдома. Тому рекомендую дати вашій шкірі класну можливість відпочити під час карантину. Не варто користуватися тональними засобами. Максимум – зранку локально замаскуйте консилером проблемні місця. Раджу ретельно розчісувати брівки догори – це і укладка, і візуальний ліфтинг обличчя, та ще й посилення кровообігу. До речі, маєте хороший шанс нарешті відростити брови до гарної форми.

Photo 2020 04 05 23 24 17

Щодо губ, то пропоную пальчиком нанести ледь помітний пігмент червоної помади, а зверху додати доглядовий бальзам – губи виглядатимуть соковито й природно. Аби не обтяжувати шкіру сухими текстурами, можете пальчиками з пігментом червоної помади делікатно пройтися щічками і спинкою носика. Здоровий рум’янець – це сексуально. Легко підфарбуйте війки і ваш невагомий мейк готовий. Природність, свіжість, помірність, розкішний мінімалізм – це і є основні тренди всіх часів.

Балконне красиве селфі

У вихідні, звісно, можна налити собі келих вина і густо нафарбувати вії та яскраві червоні губи. Надворі прекрасна весняна погода, тому на балконі, під прямим сонячним світлом, виходять чарівні селфі. У стародавніх цивілізаціях чоловіки й жінки підкреслювали червоною помадою здоров’я. А тепер, аби зберегти здоров’я, потрібно залишатися удома, добре спати, менше нервувати і здорово харчуватися.

А якщо вам захочеться експериментів, але бракує знань, то на моїй сторінці в інстаграмі проводжу онлайн-курс “макіяжу для себе”, буде навчання і на інші теми. Це класна нагода виділити час на те, на що завжди не вистачало. І коштує цей курс копійки.

Varosh

Модель – Анастасія Дем’янюк, макіяж – Олеся Смирнова.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів