Учасник «Голосу країни» Сергій Роман: «Мені важливо відчувати підтримку кожного закарпатця!»

Учасник «Голосу країни» Сергій Роман: «Мені важливо відчувати підтримку кожного закарпатця!»
Він народився в маленькому селищі на Хустщині та щодня долав 20 кілометрів, щоб навчатись улюбленій справі. Сьогодні Сергій Роман підкорює одне з найпопулярніших телешоу – «Голос країни».

 

Закарпатці підтримують краянина та вболівають за нього. Ми вирішили розпитати Сергія про його шлях на «Голосі країни», мрії та роботу над собою. Який він, закарпатський гуцул, котрий зумів підкорити головну сцену країни – читайте в матеріалі.

 –      Сергію, на «Голосі країни» Ви розвернули одразу три крісла. Чому обрали саме Монатіка?

–      Діма завжди був для мене прикладом. Коли я переспівував його пісні, навіть мріяти не міг про те, що колись ми заспіваємо на одній сцені, що буде змога з ним працювати. Тому це дійсно для мене цінно, це мрія, яка здійснилася.

–      Ви дійшли до суперфіналу, вітаємо! Який етап був найважчим і чому?

–      Найважчим етапом був саме батл, бо ми співали пісню дуетом. Пісня була вибрана нова, я її до того не виконував, також було мало часу для підготовки. Але ми багато працювали для того, щоб пісня звучала круто.

–      Сергію, розкажіть, як сьогодні готуєтеся до суперфіналу?

–      Ми готуємося дистанційно, спілкуємося з учасниками та тренером за допомогою відеозв’язку. Також я зараз беру онлайн-уроки у викладача з Баку. Ось так готуємося, покращуємо вміння. Саме сьогодні мені важливо відчувати підтримку кожного закарпатця, який вірить у мою перемогу.

–      Як змінює Вас участь в «Голосі»?

–      Участь у «Голосі країни» дійсно змінює моє життя, я дуже вдячний цьому проекту, всім, хто допомагає. Особливо вдячний Дімі Монатіку, який надзвичайно багато працює зі всіма учасниками. Проект мотивує, я думаю, що вже скоро ви побачите анонси, після карантину буде дуже багато хороших новин.

–      Сергію, часто Ви виконуєте українські народні пісні. Плануєте працювати надалі в тому ж напрямі?

–      Я дуже хочу працювати саме з народною творчістю, відчуваю, що це моє, така музика багато кому подобається. Чимало людей зацікавилися піснею «Несе Галя воду» і взагалі моєю творчістю, тому я буду працювати в цій манері й далі.

–      Поговорімо про пісню «Несе Галя воду», яку Ви нещодавно випустили. Хто допоміг втілити ідею в життя?

–      Саме це аранжування, яке звучало на «Голосі країни», ми зробили спільно з Дімою в нього на студії. Тому позиціоную роботу як аранжування Monatik Chilibi Sound.

–      Поділіться трьома цікавими фактами про себе 

–      Мабуть, поділюсь побутовими фактами. Я люблю смачну каву, люблю подорожувати і я дійсно багато працюю.

–      Про що сьогодні мрієте?

–      Найважливішою мрією для мене був «Голос країни», але я про це нікому не говорив, мабуть, тому вона й здійснюється. Тож про наступні мрії я поки не буду говорити. Я буду багато працюватиму і планувати. Надіюся, мої мрії і надалі здійснюватимуться.

–      Які плани на майбутнє: залишитеся в Києві чи повернетеся на Закарпаття?

–      Я дуже люблю Закарпаття, буду сюди приїжджати з концертами, тут моя сім’я. Взагалі здається, що закарпатці добріші, ніж люди в будь-якій іншій точці країни. Думаю, що буду поєднувати життя в Києві та в Закарпатті, адже зараз це можливо.

–      Чим займаєтеся під час карантину?

–      Насправді я дуже багато занять знайшов на карантині. На жаль, довелося закрити свою вокальну студію в Ужгороді, зараз викладаю уроки вокалу онлайн. Так я працюю з людьми дистанційно, граю на фортепіано, читаю книги та дистанційно готуюся до суперфіналу «Голосу країни».

–      Сергію, вболіваємо за Вас і зичимо успіху!

Розмовляла Ольга Богославська,  Uzhgorod.net.ua

Фото з соцмереж Сергія Романа

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

14 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів