Жіноча шпаргалка: як доглядати за ніжною шкірою обличчя, не використовуючи косметичні засоби

Жіноча шпаргалка: як доглядати за ніжною шкірою обличчя, не використовуючи косметичні засоби
Догляд за шкірою обличчя полягає не лише в застосуванні косметики. Визначальну роль часто грає спосіб життя і звички, які виробилися протягом життя. Тому слід доглядати за ніжною шкірою не лише за допомогою косметики, але і за допомогою корисних звичок.

 

Зволоження

Під словом зволоження багато хто розуміє нанесення на шкіру зволожуючого крему. Насправді, мається на увазі корисна звичка — пити велику кількість рідини. Так шкіра буде отримувати вологу зсередини. Це набагато корисніше, ніж використання крему.

Зайвий раз не варто торкатися до обличчя

Несвідомий дотик до обличчя відбувається постійно. Таким способом шкідливі мікроби спокійно проникають в пори, викликаючи запальні процеси і порушуючи природний баланс шкіри. Тому необхідно торкатися до обличчя, тільки, коли це необхідно. Також треба стежити за положенням мобільного телефону під час розмови. Не можна притискати телефон до лиця.

Контроль над емоціями

Треба навчитися тримати під контролем свої емоції, особливо негативні. Гнів, роздратування, злість призводять до так званих заломів, які перетворюються згодом у зморшки. По мірі можливості обличчя повинне бути розслаблене.

Масаж

Досить п'яти хвилин перед сном, щоб зняти напругу і розслабити м'язи обличчя. Слід легенько пройтися подушечками пальців, на які нанесено кілька крапель олії, воно зволожить шкіру. Робиться масаж тільки по масажних лініях. Через 2 тижні результат буде помітний.

Гімнастика для обличчя

Гімнастика для обличчя підтягне його за допомогою нескладних вправ. Зазвичай гімнастика займає всього 10 хвилин, але ефект, який вона дає, того вартий.

Крижані кубики

Протирання обличчя кубиками льоду щоранку сприяє тонізації, поліпшенню кровообігу і підтягуванню шкіри. Досить заморозити будь-який трав'яний відвар у формочках, а потім вранці виймати по одному замороженому кубику.

Захист від ультрафіолетових променів

Шкіра повинна бути завжди захищена від ультрафіолетових променів. Тому не варто забувати про сонячні окуляри і капелюх.

Натуральні продукти

Жінки не повинні забувати, що дуже часто в них під рукою виявляється те, що можна успішно застосувати для догляду за обличчям. Особливо це відноситься до літнього часу. Протирання шкіри полуницею, бананом, огірком принесе шкірі незамінну користь. Це ж можна сказати про маски з натуральних інгредієнтів.

 

24 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів