Як тепер виглядає Боздоський парк ФОТОРЕПОРТАЖ

Як тепер виглядає Боздоський парк ФОТОРЕПОРТАЖ
Втомилися сидіти в чотирьох стінах? Ще трішки – і можна буде відпочивати. Але вже зараз можна гуляти в парках, певна річ, із дотриманням санітарних вимог. Де гуляти – ми вирішили подивитися. В першу чергу цікавить Ужгород і найулюбленіший парк містян -– Бохздоський. Що там коїться після зими?

 

"Розчищені алеї від чагарників, облаштовані доріжки, впорядковані тротуари, оновлений підвісний міст – так причепурили Боздоський парк під час карантину. Тут функціонуватимуть ще й три нові атракціони, а також канатна дорога," -– так писали про парк журналісти вчора, а сьогодні ми самі вирішили переконатися, чи так в Боздоському парку насправді. Бо побачити на відзнятому відео – одне, а переконатися на власні очі – інше.

Читайте також: Оновлений та готовий приймати відвідувачів: Боздоський парк в Ужгороді чекає на закінчення карантину ВІДЕО

Нагадаємо, вчора міський голова Богдан Андріїв повідомив, що за останні місяці в парку зробили сучасне освітлення, впорядкували фестивальну алею, очистили територію під мостом від чагарників і перевірили справність усіх атракціонів.

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв:

«Ми вирізали аварійні дерева, вичистили чагарники, висадили нові квіти, встановили сміттєві баки, нові лавиці, висадили алею дерев. На сьогодні у нас є 52 сучасних атракціони, які повністю сертифіковані, кожен приватний підприємець, який його встановив, несе персональну відповідальність за технічний стан цього атракціону. Ми  зробили все можливе, щоб батькам,  молоді і особливо нашим дітям було тут максимально комфортно і зручно»!

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів