Ужгородська липова алея вражає, а містяни згадують, якою вона була до ремонту ФОТО

Ужгородська липова алея вражає, а містяни згадують, якою вона була до ремонту ФОТО
З потеплінням та після дощів Ужгород на очах змінився: буквально ще вчора цвіли сакури, а вже сьогодні парки, алеї та сквери вкрилися яскравою зеленню. У той же час зараз мешканці міста, після тривалого перебування вдома через карантин, по-новому оцінюють, як виглядає місто.

 

Численні ужгородці візначають, що набережна Незалежності справді змінилася до невпізнання - зараз вона гарна, відремонтована, асфальт рівненький, а пішохідною зоною, вистеленою новою плиткою, любо пройтися.

Нарешті між дорогою і піщохідною зоною почала сходити трава - вона ще тільки проросла, ще підсіюватимуть та вирівнюватимуть, але вже зараз набережна виглядає просто фатастично!  

Уже наливаються цвітом ранні липи, тож невдовзі центральною частиною міста рознесеться п'янкий аромат цих дерев.

Із закінченням карантину набережна стовідсотково стане улюбленим місцем відпочинку всіх ужгородців. 

Один із місцевих мешканців надіслав листа на адресу нашої редакції із посиланням на статтю місцевої журналістки та згадкою про те, якою була наебережна:

"Ми можемо багато говорити про погане і хороше. про промахи і позити тієї чи іншої влади, про проблеми та недолугі рішення, але ми маємо визнати, що набережна вдалася! Найдовша в Європі липова алея нарешті має вигляд європейської набереної, а не місця, з яокго сміялися всі, кому не лінь", - так написав нам Василь Попадюк і надіслав статтю Тетяни Грицищук про набережну - "Іноземці глузують зі стану лавиць на набережній Незалежності в Ужгороді" - з проханням опублікувати фото ДО ремонту та ПІСЛЯ. 

Отже, світлини Тетяни Грицищук, на яких набережна Незалежності в Ужгороді ДО РЕМОНТУ: 

А ось фото ПІСЛЯ РЕМОНТУ

Що ж, коментарі, очевидно, зайві...

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів