Рецепт від ужгородки: лечо – угорська страва, яку обожнюють на Закарпатті (ВІДЕО)

Рецепт від ужгородки: лечо – угорська страва, яку обожнюють на Закарпатті (ВІДЕО)
Лечо – страва, яка прийшла до нас з Угорщини. Це однозначно смак літа, який знайомий кожному закарпатцю. Маю багатьох знайомих з різних точок України та світу, які також знають як готувати цю страву і безмежно радію, що наші смакові вподобання сходяться!

 

Так про страву пише ужгородка Галина Цах, яка створила свій кулінарний канал «Дома смачніше».

В цьому відео ділюсь методом, за яким сама готую вже багато років, ось моє ідеальне лечо.

Для Лечо: 1.5кг помідорів 1 велика цибуля 1 болгарський перець 2 яйця 3 ст.л. сметани (або 1 велетенська).

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 червня 2020р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів