Першу допомогу вчили надавати на площі Театральній в Ужгороді

Першу допомогу вчили надавати на площі Театральній в Ужгороді
Як надавати першу медичну допомогу під час пандемії COVID-19 вчили сьогодні на площі Театральній в Ужгороді. За словами голови закарпатської організації Товариства червоного Хреста Іванни Сабо захід приурочили до Європейського дня першої допомоги. Його відзначають у другу неділю вересня.

 

На акцію з надання першої медичної допомоги прийшла ужгородка Світлана Білович. Каже: такі акції їй цікаві навіть для саморозвитку. Як надати серцево-легеневу реаніміцію без штучного дихання, розповіла тренерка з надання першої медичної допомоги Маріанна Кожанова.

"Обмежимо свої дії тільки натисками на грудну клітину, відкриємо її щоб правильно обрати місце натискування - це середина. Паралельно ставимо одну долоньку, іншу в замок, таким чином робимо тридцять натискувань", — пояснила тренерка.

Першу допомогу вчили надавати на площі Театральній в Ужгороді

Надавати першу медичну допомогу могли усі охочі на ляльках-манекенах, – розповіла голова закарпатської організації Товариства червоного Хреста Іванна Сабо. За її словами, працівники Товариства на акції роздавали інформаційні буклети, тут працювали тренери школи першої допомоги Червоного Хреста, де навчають відповідають на питання людей.

Суспільне Закарпаття 

 

11 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів