Як мінявся Ужгород за 5 років: вулиця Можайського до ремонту і після

Як мінявся Ужгород за 5 років: вулиця Можайського до ремонту і після
Продовжуємо огляд того, як змінився обласний центр Закарпаття за останні кілька років. Цього разу пишемо про вулицю Можайського.

 

Вулиця Можайського в Ужгороді одна з тих, яку десятиліттями не ремонтували. Хто їздив нею - знає добре: ділянка, яка йшла від повороту на Вопак і до вул. 8 Березня просто шокувала, нею часто їздиву великогабаритний транспорт, асфальту там не було взагалі, тротуарів теж, легковики роками туди навіть не заїжджали - щоб не зірвати днище чи ще щось...

Почали ремонтувати вулицю два роки тому.

Читайте також: В Ужгороді почали асфальтувати вулицю Можайського

"Під час капітального ремонту вулиці Олександра Можайського в Ужгороді використовують георешітку – сучасний високотехнологічний матеріал, який є стільниковою решіткою з поліетиленових стрічок. Усі з’єднання сот, розташовані в шаховому порядку, зроблені з використанням зварного шва, який надає всій конструкції міцності і довговічності. Така технологія широко використовується під час ремонтів або будівництва доріг в усіх європейських країнах", – повідомили в департаменті міського господарства Ужгородської міської ради.

"Частина вулиці – на ділянці від вулиці Минайської до вулиці 8 Березня – була практично непроїзною через перенасичений водою ґрунт. Коли розпочали роботи, виявили труби недіючої напірної каналізації, у яких постійно знаходилася вода, що витікала через тріщини. Щоб вирішити проблему, замінили старий аварійний водопровід, збудували нову зливову каналізацію та встановили зливоприймачі для відведення дощової води. Також прийняли рішення встановити георешітку, яка зміцнить дорожнє покриття, адже цією вулицею їздить багато важких транспортних засобів", - повідомляла Ужгородська міська рада.

Зрештою, по завершенню ремонту, Можайського виглядає так: 

Читайте також:

Як змінився Ужгород за п'ять років: транспортна розв'язка Бобяка-Легоцького

Як змінився Ужгород за п'ять років: освітлення вулиць ФОТО

В Ужгороді за кілька років відремонтували 147 покрівель багатоповерхівок

Площі, вулиці, квартали: як змінився Ужгород протягом 2018-го

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів