Свіжа соціологія: за кого на виборах 25 жовтня готові віддати свої голоси ужгородці?

Свіжа соціологія: за кого на виборах 25 жовтня готові віддати свої голоси ужгородці?
Соціологічний центр імені Михайла Драгоманова (м. Київ) протягом минулого тижня, з 2 по 8 жовтня 2020 року, проводив соціологічне дослідження в місті Ужгороді. Фахівці працювали в усіх мікрорайонах обласного центру і опитали 2500 осіб.

 

Про результати дослідження написав керівник Соціологічного центру імені Михайла Драгоманова Сергей Штепа на своїй сторінці в мережі Фейсбук:

«Шановні друзі! Соціологічний Центр імені Михайла Драгоманова провів рейтингове соціологічне опитування громадської думки у місті Ужгород з 03 по 08 жовтня у всіх п’яти виборчих округах міста. Чисельність квотної вибірки склала 2 500 респондентів, пропорційно статті, віку та місцю проживання респондентів, рівень похибка складає 1,6%».

У першу чергу цікавим є рейтинг кандидатів на посаду міського голови Ужгорода. Так, за діючого очільника міста Богдана Андріїва готові віддати свої голоси 24,8 серед усіх опитаних, або 34, тих, хто має намір голосувати і визначився. Найближчий кандидат відстає на 10 відсотків.

На фото: рейтинг кандидатів на посаду міського голови Ужгорода серед усіх опитаних

 

На фото: рейтинг кандидатів на посаду міського голови Ужгорода серед електорально активних

 

 На фото: рейтинг кандидатів на посаду міського голови Ужгорода серед тих, хто має намір голосувати і визначився

Також цікавими є рейтинги партій у місті та їхні шанси потрапити в обласну, Ужгородську районну та Ужгородську міську ради. Наводимо їх.

Зверніть увагу: на першій таблиці рейтинг з огляду на всіх опитаних, на другій – рейтинг серед тих, хто збирається взяти участь у голосуванні.

На фото: рейтинг партій серед усіх опитаних

 На фото: рейтинг партій серед усіх, хто має намір голосувати

 

Зверніть увагу: що в першому випадку, що в другому – великий відсоток тих, хто ще вагається. Очевидно, це саме той електорат, за який наразі варто боротися всім.

Читайте також: Неочікувані рейтинги: хто кого "обскакав" у виборчій гонці на посаду мера Ужгорода?

З’явився ще один рейтинг лідерів у змаганні за посаду міського голови Ужгорода

 Для довідки: Соціологічний центр імені Михайла Драгоманова – українській дослідницький центр, що спеціалізується на моніторингу українського суспільства, соціально-економічних, політичних та освітніх дослідженнях, шляхом проведення кількісних та якісних соціологічних опитувань українських громадян.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів