Міносвіти хоче знову перевести усі школи на дистанційну освіту

Міносвіти хоче знову перевести усі школи на дистанційну освіту
Міністр освіти Сергій Шкарлет звернувся до місцевих органів влади з проханням через різке збільшення хворих на коронавірус знову перевести школи на дистанційне навчання.

 

Поки що Шкарлет говорить про переведення на такий режим строком на два тижні, – повідомляє BBC. Україна.

"Прохання не тільки як керівника Міністерства освіти і науки, а як батька - знайти можливість організувати на наступні два тижні дистанційне навчання для наших дітей", - йдеться у повідомленні Шкарлета в Telegram.

Він додав, що Міносвіти спільно з МОЗ постійно моніторять ситуацію з поширенням коронавірусної хвороби у закладах освіти.

Шкарлет зауважив, що питання організації навчання вирішують на місцях, а тому важливо діяти спільно центральній та місцевій владі.

Міністр повідомив, що такі рекомендації державних комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також РНБО.

"Розумію всі виклики, перед якими постають керівники закладів освіти, вчителі та батьки. Найголовніше для нас зараз - не допустити стрімкого поширення коронавірусу та зберегти здоров'я людей", - заявив Шкарлет.

Зараз добова кількість нових хворих на коронавірусну хворобу наближається до 6 тисяч, а міністр охорони здоров'я каже про критичну ситуацію.

Багато класів у школах за останні дні перевели на дистанційне навчання через випадки хвороби у вчителів та дітей.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів