У Фармако розказали, як правильно купувати ліки онлайн

У Фармако розказали, як правильно купувати ліки онлайн

 

Завдяки розвитку цифрових технологій, купівля товарів та послуг онлайн стає дедалі популярною. А в умовах підвищеного ризику захворіти на коронавірус під час відвідування медичних закладів та аптек актуальною стає дистанційна купівля і лікарських препаратів. Спеціалісти інтернет-аптеки «Фармако» розказали як купувати ліки онлайн.

 

Як купувати

По-перше, спеціалісти аптеки Farmaco зауважують, що згідно українського законодавства лікарські засоби можна купити лише безпосередньо в аптеці. Але, якщо їх замовляти онлайн, то в більшості аптек існує пріоритет по видачі заброньованих заздалегідь ліків. Це означає, що приїхавши в аптеку, клієнт:

  • може бути впевненим, що необхідні ліки є у наявності;
  • не буде стояти у черзі, а значить витратить на перебування в аптеці мінімум часу.

При цьому слід зауважити, що сьогодні сучасні аптеки мають широкий асортимент медичних товарів та товарів для краси та здоров’я. Наприклад, в інтернет-аптеці «Фармако» лікарські засоби — це лише один із семи розділів на сайті. Шість інших це:

  • косметика;
  • вітаміни та БАДи;
  • товари для матері та дитини;
  • медтовари;
  • медтехніка.

Всі товари з цих розділів можна замовити в аптеці із доставкою, як за адресою кур’єром, так і до поштового відділення. Також можливо забрати замовлені товари безпосередньо у аптеці, якщо вона знаходиться по дорозі додому чи на роботу.

Де купувати

Спеціалісті інтернет-аптеки «Фармако» розказали, що купувати ліки в інтернеті в неналежних місцях, а саме на сумнівних сайтах та маркетплейсах, дуже небезпечно. Щоб отримати гарантію якості товарів та убезпечити себе від шкідливих речовин, які можуть потрапити в несертифіковані лікарські засоби, ліки та медичні товари необхідно купувати лише в аптеках. 

Компанія «Фармако» працює безпосередньо з зарубіжними та українськими виробниками лікарських препаратів та товарів медичного призначення, які мають всі необхідні дозвільні документи та сертифікати якості. Таким чином компанія гарантує якість та безпеку всіх препаратів, які представлені в асортименті онлайн-аптеки.

Крім цього компанія гарантує належне зберігання всіх товарів медичного призначення та лікарських препаратів, особливо тих, які потребують спеціального температурного режиму, а також має ресурси підтримки цих умов під час транспортування. Внутрішня система якості перевіряє весь товар на цілісність упаковки, термін придатності та відповідність до заявлених властивостей продуктів.

Робота з виробниками напряму дає можливість утримувати доступні та конкурентні ціни.

 

12 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів