Додаткові автобуси їздять до цвинтаря "Барвінок" у поминальний день в Ужгороді

Додаткові автобуси їздять до цвинтаря "Барвінок" у поминальний день в Ужгороді
Додаткові автобуси їздять сьогодні до цвинтаря "Барвінок", що в передмісті Ужгорода. Про це розповіла речниця Ужгородської міської ради Алла Кохан. До Дня пам’яті померлих туди продовжили маршрути № 20 та 24. Також до кладовища їздять автобуси № 156 та 158.

 

Через те, що місто перебуває в помаранчевій зоні, кількість пасажирів не може перевищувати 50%. Тому перевізники скоротили інтервали руху.

Аби доглянути могилу чоловіка, Марія Кофель приходить на цвинтар 2-3 рази на рік. Жінка каже, до кладовища приїхала автобусом: "Доїхала дуже добре, і вільно було. Всі місця були зайняті, спокійно всі собі сиділи".

 

До цвинтаря "Барвінок" їздять автобуси № 158. На нього не було перевізника, тому призначили муніципальний транспорт. З 23 жовтня за цим маршрутом їздять Електрони.

Остання зупинка 24 маршруту зазвичай — у мікрорайоні "Дравці", — каже водій Андрій Заяць. Через велику кількість людей, які ходять до могил близьких у поминальні дні, маршрут продовжили до цвинтаря "Барвінок". Автобуси № 24 їздять раз в годину.

"Є два автобуси: один зараз тут, а інший – з УжНУ буде їхати, — пояснив водій Андрій Заяць. — Багато пасажирів є, просто лише сидячих беремо, ну і п’ять-шість можемо взяти, щоб стояли і все, бо карантин. Хтось обурюється, питають: "А як добиратися?".

Біля цвинтаря "Барвінок" чергували працівники муніципальної варти та поліцейські. Від коментарів на камеру вони відмовилися. Сказали: допомагають регулювати рух автомобілів, аби вони не заважали проїзду громадського транспорту.

 

01 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів