Двоє Андріївих «відібрали» від чинного мера Ужгорода більше 400 голосів, – ОПОРА

Двоє Андріївих «відібрали» від чинного мера Ужгорода більше 400 голосів, – ОПОРА
Як повідомляє Громадянська мережа ОПОРА, на виборах міського голови Ужгорода однофамільці чинного мера Богдана Андріїва набрали більше 400 голосів: Богдан Ярославович Андріїв отримав 288 голосів виборців, Іван Михайлович Андріїв – 118.

 

За даними ОПОРИ, інформації про політичну або ж громадську діяльність інших двох Андріївих наразі знайти не вдалося. «Таким чином ми припускаємо, що в обласному центрі була використана так звана технологія кандидатів-«двійників», мета якої – ввести виборця в оману та відібрати голоси від «рейтингового» кандидата», – резюмує  координатор спостереження Громадянської мережі ОПОРА за виборами в Закарпатській області Ярослав Гулан. –Можливо, 406 голосів, відданих за двох кандидатів Андрієвих, були віддані помилково. У так званому другому турі, де у бюлетені будуть прізвища лише двох кандидатів, технологія кандидата-«двійника» вже не спрацює».

Нагадаємо, у виборчих бюлетенях під час місцевих виборів в Ужгороді було три кандидати з прізвищем Андріїв. У підсумку, у другий тур вийшли Богдан Андріїв та Віктор Щадей.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів