Поліція оштрафувала майже пів сотні закарпатців за відсутність маски

Поліція оштрафувала майже пів сотні закарпатців за відсутність маски
47 штрафів за відсутність маски склали поліцейські на Закарпатті з часу дії нового закону, який зобов’язує їх носити у громадських місцях. Суспільне повідомляє, що про це розповіла речниця обласного управління Нацполіції Наталія Машіко.

 

З 21 листопада в громадських будівлях та у транспорті обов’язково потрібно одягати захисну маску, яка прикриває ніс та рот. За порушення передбачений штраф від 170 до 255 грн. Спочатку правоохоронці роблять зауваження, якщо людина відмовляється одягнути маску, тоді штрафують. За словами Наталії Машіко, крім постанов за відсутність маски, правоохоронці склали також 80 протоколів за порушення карантину впродовж вихідних.

"Загалом поліцейськими краю було перевірено 581 суб’єкт підприємництва. В результаті комплексної перевірки, яку здійснювали 75 нарядів у складі поліцейських та інших контролюючих органів, було припинено роботу 12 закладів підприємництва – це ресторани, кав’ярні, магазини", — сказала Наталія Машіко.

Нагадаємо, карантин вихідного дня розпочався з 14 листопада та триватиме до 30. Діє він з півночі суботи до півночі понеділка. В цей час мають бути зачинені всі заклади, крім продуктових магазинів та супермаркетів, аптек та заправок. Ресторани й кафе можуть працювати в режимі навинос. Не припиняє роботу громадський транспорт.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів