В лютому ужгородці новонароджених хлопчиків найчастіше називали Артемами та Максимами, а дівчаток – Анастасіями та Софіями

В лютому ужгородці новонароджених хлопчиків найчастіше називали Артемами та Максимами, а дівчаток – Анастасіями та Софіями
За інформацією Ужгородського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ), протягом лютого 2021 року в Ужгороді було зареєстровано 99 народжень, з яких 88 – за допомогою комплексної послуги «єМалятко».

 

Найпоширеніші імена, якими називали ужгородці хлопчиків: Артем, Максим, Лука, Олександр, Андрій.

Найпоширеніші імена для дівчаток: Анастасія, Емілія, Кіра, Софія, Лілія, Анна. Часто батьки обирали для немовлят рідковживані імена, серед яких: Євдокія, Інгрід, Теона, Арета, Рада, Ребека, Міран, Олівер, Жан, Рікардо, Дан.

Нагадуємо, що скористатися послугою «єМалятко» можна в усіх районних та міських відділах державної реєстрації актів цивільного стану Закарпатської області. Контактна інформація за посиланням:

https://pzmrujust.gov.ua/struktura/pidvidomchi-orhany-ta-ustanovy/59-viddily-derzhavnoi-reiestratsii-aktiv-tsyvilnoho-stanu/2728-viddily-derzhavnoi-reiestratsii-aktiv-tsyvilnoho-stanu-pivdenno-zakhidnoho-mizhrehionalnoho-upravlinnia-ministerstva-iustytsii-m-ivano-frankivsk-u-zakarpatskii-oblasti, – інформує пресслужбаПівденно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ).

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів