Видобувні, сервісні, генеруючі та трейдингові компанії Закарпаття запрошують на міжнародну конференцію у Львів

 Видобувні, сервісні, генеруючі та трейдингові компанії  Закарпаття запрошують на міжнародну конференцію у Львів

 

Консалтингова компанія ExPro Consulting повідомляє про активний етап з підготовки міжнародної конференції з буріння, видобутку і трейдингу нафти і газу CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021, яка відбудеться 20-21 травня у Львові.

«Локдауни, цінова ситуація на енергоносії внесли корективи в роботу галузі. Проте, опитування ExPro показало, що фахівці компаній мають потребу в живому спілкуванні, обміні досвідом, ідей, в нових бізнес контактах. Безумовно, найважливішим для нас є життя та здоров‘я людей, тому ми обрали нову локацію для проведення конференції – BankHotel у Львові, який має просторий зал на 500 м2 для заходів», - повідомив засновник Карпатської нафтогазової конференції та СЕО ExPro Consulting Геннадій Кобаль.

Традиційно, перший день конференції буде присвячено питанням екології, бурінню, відновленню свердловин, сервісам та роботам з інтенсифікації видобутку нафти і газу. Другий день – трейдерський Ukrainian Gas & Electricity Market, який об‘єднає компанії з торгівлі газом та електроенергії. «Побачити аналітику європейських компаній, прогнози ExPro, мати можливість поставити питання системному оператору, найбільшим генеруючим та трейдинговим компаніям, поспілкуватися з потужними постачальниками IT-рішень, обмінятися контактами – це все заради чого трейдери та виробники енергоносіїв зберуться 20-21 травня у Львові», - підкреслює керівник напрямку ExPro Electricity Дмитро Сидоров.

За його словами, теми трейдерського дня, за проханням делегатів, було розширено за рахунок напрямку декарбонізації та використання водню в Україні та Європі.

Нагадаємо, що генеральним спонсором CARPATHIAN OIL & GAS CONFERENCE 2021 виступає видобувна компанія «Західнадрасервіс». Підтримають конференцію видобувні, сервісні компанії, постачальники обладнання, генеруючі компанії, трейдери та консалтери: «Укргазвидобування», «Укрнафта», СП ПГНК, «Гео-Альянс», «ДТЕК Нафтогаз», Cadogan Petroleum, «Стрийнафтогаз», «Укрбурсервіс», «Регіональна газова компанія», «Палтех», Argus, Refinitiv, АГТ, ОГТСУ, «Укренерго», ДП «Оператор Ринку», «Енергоатом», Sfera, «Укргідроенерго» та інші.

ExPro Consulting повідомляє, що реєстрація на захід триває до 18 травня включно. Подивитись актуальну програму та зареєструватись можна за посиланням.

Організатори наголошують, що конференція відбудеться з дотриманням відповідних санітарних і протиепідемічних заходів.

 

27 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів