Розпочалось перше пленарне засідання чергової сесії Ужгородської міської ради

Розпочалось перше пленарне засідання чергової сесії Ужгородської міської ради
Сьогодні в Ужгород розпочалося перше пленарне засідання чергової сесії міської ради.

 

Першим рішенням депутатів сьогоднішнього засідання стало затвердження Звіту про виконання бюджету Ужгородської міської територіальної громади за І квартал 2021 року.

Як ідеться у документі, до бюджету Ужгородської міської територіальної громади за січень-березень 2021 року зараховано 280 млн 454,9 тис. грн податків, зборів та інших обов’язкових платежів, або 107% уточненого планового показника.

Податок на доходи фізичних осіб у звітному періоді залишився базовим джерелом наповнення загального фонду бюджету територіальної громади міста (67,2%). Також значну частину надходжень податків та зборів загального фонду бюджету Ужгородської міської територіальної громади, а саме 24,9 %, склали місцеві податки і збори. Фактичний обсяг їх надходжень у звітному періоді становив 66 739,2 тис. грн, або 109,2%.

У структурі місцевих податків і зборів за січень-березень 2021 року найбільшу питому вагу склали надходження єдиного податку (67,6%) та податку на майно (32,2%). Ознайомитися зі звітом можна на офіційному сайті міської ради.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів