Найоригінальніші імена травня для дітей в Ужгороді – Маттео-Луан, Лейві, Емір, Ріхард та Ламія

Найоригінальніші імена травня для дітей в Ужгороді – Маттео-Луан, Лейві, Емір, Ріхард та Ламія
В Ужгороді минулого місяця народилося 59 хлопчиків та 59 дівчаток.

 

Найпопулярнішими іменами, якими називали хлопчиків, були: Олександр, Максим, Давід, Марк, Денис, Назар, Богдан.

Найпопулярніші імена дівчаток: Софія, Дарина, Анастасія, Аліса, Емілія, Богдана, Андріана.

Ужгородці обирали для новонароджених і рідковживані імена, серед яких: Мурат, Маттео-Луан, Лейві, Емір, Ріхард, Ламія, Амалія, Мілена, Амелі, Адель, Жасмін.

Загалом відділом державної реєстрації актів цивільного стану у місті Ужгороді Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) у травні 2021 року видано 118 свідоцтв про народження, з яких 79 – за допомогою комплексної послуги «єМалятко».

Нагадуємо, що «єМалятко» - це комплексний сервіс, який дозволяє отримати державні послуги, пов’язані з народженням дитини, за однією заявою. Скористатися сервісом можна у відділі ДРАЦС, ЦНАПах та онлайн через портал «Дія» https://diia.gov.ua /.

Звернутися за консультацією можна до відділу державної реєстрації актів цивільного стану у місті Ужгороді Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ), який знаходиться за адресою: м. Ужгород, вул. Небесної Сотні, 5. Контактні телефони: (0312) 61-44-39, (0312) 61-43-03, інформує пресслужба Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ).

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів