Мандруймо горами з «АТБ»: гарантована якість і безпека продуктів та значна економія

Мандруймо горами з «АТБ»: гарантована якість і безпека продуктів та значна економія
Літо в Україні – традиційний часвідпочинку та подорожей. Зараз багато хто планує відпустку, збирається у туристичну мандрівку, мріє про море. Все більше мешканців Закарпаття звертають увагу на туристичні маршрути західних регіонів України, а також на чорноморські та азовські морські пляжі південних областей.

 

Одним із ключових питань для мандрівника, а також головною статтею витрат буде харчування. З одного боку, воно повинно бути якісним і безпечним. З іншого — максимально економним, особливо якщо йдеться про родинний відпочинок, який так люблять закарпатці.

Провести незабутню відпустку та зекономити значні кошти допоможе найбільша торговельна мережа країни — «АТБ». Добре знайомі мешканцям Ужгорода комфортні супермаркети цієї мережі сьогодні відкриті практично в кожному куточку України: і на південних курортах, і в привабливих для туристів західних областях. Компанія понад п'ять років активно підкорює ці регіони. З 2016 року на півдні та заході країни було відкрито 72 інноваційних магазини «АТБ». У планах корпорації на 2021 рік побудувати тут ще десять комфортних сучасних супермаркетів нового формату. Цікаво, що з'являються нові дискаунтери як у великих обласних містах, так і в невеликих курортних населених пунктах. Це допомагає безперебійно забезпечувати українських мандрівників звичними, гарантовано свіжими продуктами харчування і товарами першої необхідності за максимально доступними цінами.

Влітку в магазинах «АТБ» з'являється чималий вибір товарів так званого сезонного асортименту. За мінімальну ціну тут можна придбати практично все, що може стати в пригоді для відпочинку на морському узбережжі чи під час подорожі горами. У супермаркетах цієї торговельної мережі сьогодні пропонують клієнтам понад 3,5 тис. найменувань продукції, якість якої підтверджена міжнародними сертифікатами. До питання контролю в «АТБ» ставляться дуже сумлінно. Компанія послуговується багаторівневою системою контролю якості європейського зразка. Регулярно проводять суворі внутрішні перевірки:  планові і позапланові. Більш як тисячу одиниць товарів фахівці щомісяця берутьз поличок магазинів, щоб відправити їх на ретельну експертизу до лабораторій.

Вартість продукції в «АТБ», у тому числі й у нашому старовинному Ужгороді, завжди нижча за середньоринковуна 10–15%. Компанія отримує прибутки не за рахунок націнки, а завдяки колосальним обсягам товарообігу. До того ж постійні акції («Товар тижня», «Товар дня» і т.д.) дозволяють клієнту економити на купівлі товарів до 50%. Це стосується як продукції українських виробників, так і імпортних делікатесів. Важливо розуміти, що досягають такої  великої економії не на шкоду якості. «АТБ» має  правило – працювати з виробниками без посередників, тож і ціни помірні. Компанія володіє солідним власним парком вантажних авто (створено 7 колон), мультитемпературними складськими центрами європейського зразка й однією із найбільш розвинених логістичних інфраструктур в країні. Це дозволяє ефективно керувати товаропотоком, планувати поставки в кожен із магазинів «АТБ», яких сьогодні налічується 1230 у 318 населених пунктах країни. Отже, охоплені всі 24 області України, включаючи й наше Закарпаття.

 Компанія активно впроваджує інновації та пропонує різні клієнтські сервіси. У минулому році відкрився перший в країні інтернет-магазин «АТБ» повного циклу. Також були запущені сервіси попереднього замовлення й оперативної кур'єрської доставки продуктів через службу Glovo (в 28 населених пунктах). Випущено пластикову платіжну картку АТБ-Pay, яка об'єднує всі переваги картки VisaGold. Вона максимально зручна для використання і безоплатна для здійснення будь-яких транзакцій. Власники таких карток отримують безпрецедентну знижку в магазинах «АТБ», а також право участі щомісячних розіграшах цінних призів, серед яких побутова техніка, електроніка тощо.

Переваги магазинів «АТБ» у курортних і туристичних містах країни важко переоцінити. Якщо говорити про туризм в західних регіонах, то широка мережа  супермаркетів лідера вітчизняного ритейлу позбавляє потреби везти з дому величезний рюкзак з продуктами. В будь-який момент все необхідне можна придбати на місці.

Катерина Гордієнко

 

14 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів